Söndag

Jag kan konstatera att
+ Jag har fått en extra slant inlagt på kontot utan att jag vet varifrån?
+ Tjänat 600 kronor i helgen
+ Snart är det lov och då åker vi till Lycksele. Åker skoter å mår gött! :)
+ Jag har fått massa chokladbitar av mamma som var i Tyskland, så nu ska jag frossa i Snickers och Twix.
+ Sofie ♥ Erik - 2880 timmar = 120 dagar = 4 månader

- Imorgon är det skola.
- Jag suger på att diska.
- Jag kommer få mina grejor från H&M i April om jag skickar efter dem nu...
- Jag kommer aldrig kunna hålla mig från att bita på naglarna. Men har nu gett mig in på ännu ett försök.
- Jag måste lära mig en dans innan Torsdag.

Antingen är det ap-kallt ute eller så snöar det som tusan. Nu är jag less, jag vill ha sommar. Någon annan?

Smart

Syster : var är erik?

Sofie : va?

Syster: jamen titta på den här bilden *visar en bild på ett sovrum på datorn* . Sen har hon skrivit under bilden: Jag vet att Erik inte riktigt passar in men.

Sofie: Ja , det är väll den där hunden som ligger på golvet?

Syster: Sofie.. Det är ingen hund, det är en matta.


Dra på trissor

Ne nu jäklar, om ni diarre-barn lyckas få ihop 20 normala/knäppa/meningslösa frågor som jag kan svara på lovar jag att göra ett video-inlägg ( :o ::o :o ) där ni får svaren på dem.
Vet inte riktigt vad jag ger mig in på?! Men det återstår att se, ni måste ju först och främst lyckas. Om ni nu vill se mig göra bort mig här på bloggen.

Knäppa lagar

Haha jag kan ju tala om för er att det är olagligt att :
- Fiska i pyjamas i Chicago.
- Knuffa en älg ur ett flygplan i Alaska.
- Sova på ett kylskåp i Pittsburgh.
- Ta med sig ett lejon på bio i Baltimore.


Min konstnärliga sida kom fram då jag gjorde ett tappert
försök att få bilden att efterlikna en älg som blivit puttad ur ett
flygplan. Dessutom har den här lyckosamma älgen
en fallskärm, sicken tur han hade!!!

Damp

Antingen är det jag som har blivit en bitterfitta, eller så har det börjat märkas att man "vuxit" ifrån vissa. Det vill säga dom som aldrig kan varva ner, är uppe i varv hela tiden och deras mesta tid går ut på att skojbråka och vara jävliga.

Fast igår skrämde jag ju en liten kille så han näst intill sket på sig, jag är nog en bitterfitta ändå...


Jag ser ju faktiskt rätt evil ut..

Kung fredagkväll

Sofie Lundmark efterlyses (åtminstone den vanliga Sofie Lundmark) Någon måste ha tagit sig in i hennes kropp för att sedan styra henne ut på hennes första springtur år 2010 och sedan ett kort gympass som avslutning på det. Dock kommer det inte ge något eftersom kvällen kommer spenderas med hennes två blockmongon till kompisar, ostkrokar, choklad, dricka och kanske en kladdkaka på det.

Helt ärligt, hur normala tycks hennes kompisar vara?


Sömnlös natt?

Det är helt obegripligt. Jag förstår det knappt själv. Men ikväll, Torsdagen den 25 februari 2010 hackade jag paprika för att lägga på min rostade macka. Helt otroligt!
I vanliga fall tycker jag att det är nog så jobbigt att he mackorna i rosten...

Nu ska jag gå och få tyst på kattskrället vi har mjau:andes i lägenheten för att sedan sova. Jag vet inte vad jag ska jämföra henne med så ni ska begripa hur hon faktiskt låter. Man kan inte tro att det kan komma från en liten katt iallafall. Kanske går hon att jämföra med en gravid kvinna som har fruktansvärda värkar, inte för att jag vet hur dom låter... men. Jag blir galen, hur har hon tänkt att jag ska kunna sova i natt?

Oj, jag bjuder på en bild på mina gigantiska ögonbryn!
Faktiskt så är de lite mer vältrimmade nu.


Torsdag

Min lediga dag började klockan 9. Degade vid datorn till jag, Vicki och Fia begav oss till stan för att käka lite. Efter det drog vi oss till Draggen för att träffa en idiot(bokstavligen). Fortfarande arg @!#$X¤ !!!!!
Får se vad kvällen bjuder på. Antingen ska jag fara och träffa grabben min, som förhoppningsvis har blivit morbror under dagen. Annars har jag bestämt mig för att fara ut och springa, om det inte blir så mycket kallare.
Det sistnämnda lät inte så taggande, men mycket behövligt.

Kissekatt

Det här är alltså min mega-feta såkallade katt Cruella. Ni måste ju såklart få en titt på vilken hårboll det är som ligger i min säng varje dag/natt och gör täcket alldeles svart. På bilden döljer sig lite av hennes yttre, det vill säga allt fett som hänger under magen.

HAHA

Ett resultat från min väldigt tråkiga kväll då febern har kommit på besök hos mig.

Evelina fick mig !

6 små saningar.

Sanning nr 1. Du kan inte nå alla tänder med tungan.

Sanning nr 2. Alla idioter som läste den första sanningen kommer att prova.

Sanning nr 3. De upptäcker att sanning nr 1 är en lögn.

Sanning nr 4. Du ler nu för att du är en idiot.

Sanning nr 5. Snart kopierar du det här så att alla andra idioter kan läsa de.

Sanning nr 6. Du har fortfarande ett fånigt leende i ditt ansikte.

Jag tror jag är kär

Hihi, någon gullig låt jag fann

En tisdag eftermiddag

Jag försökte nyss lägga upp nå bilder som ni skulle få titta på så att jag skulle slippa försöka skriva ihop en massa ord i en enda röra i försök till att få det till ett någorlunda vettigt inlägg. Men såklart laggar blogg.se så det blev inga bilder. Och detta får alltså räknas som ett någorlunda vettigt inlägg.
Haha, jag ger upp! Vi hörs senare istället, då jag har någonting att säga iallafall.


Blä


Kan någon tala om för mig vad det här ska föreställa för djur? äckligt.

Måste bara få det sagt

Något av det vidrigaste som finns är då en person rapar och blåser den där äckliga,vidriga, och snuskiga rapen i ansiktet på en. Fyfan säger jag bara...
Varför jag var tvungen att säga det är för att min syster har gått omkring hela kvällen och irriterat mig med hennes stinkande andredräkt och rapar. Och Vicki vet också att jag hatar detta och självklart tar hon så fort hon bara kan tillfället i akt och skickar iväg en sån där illaluktande luftpust mot mitt ansikte. Vad ska jag ta mig till? Strypa dom jäklarna?

Lördag --> Söndag

Nej, jag har faktiskt ingen aning om vad de höll på med...





Sen gick skäggiga Erik lös och började posa som en tok. Som vanligt.



Vinter

Lite bilder jag fotade då jag var hemma och hade det ultratrist.


Grymt

Efter en lång och dryg skoldag igår så gick jag,Vicki,Fia,Sandra,Johanna,Irre till stan för att käka middag. Hur mysigt och gott som helst. Efter det bar det av hem och sedan landade jag,Vicki och Johanna hos Sandra till sist. Det var planerat att vi skulle ta oss ut och träffa lite folk. Men istället fastnade vi i Sandras säng, halvt döda med munnar som gick konstant. Halv 2 begav sig jag,Vicki och Johanna oss hem med munnar som hade mycket kvar att säga. Det får vi ta en annan kväll helt enkelt. Faktiskt en väldigt bra Fredag om jag får säga det själv.

Nu är det dax för lite läxa för mig(wiho på en lördag) och sedan ska jag börja packa väskan. Jag,Erik,Emelie och Chrille åker ju nämligen till Avaborg senare idag. Där det kommer vara sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinkallt. Likt Grönland skulle jag kunna tänka mig. Om vi inte fryser fast i stugan så ses vi något imorgon då jag har kommit hem, tjingtjong pille-fjong!


Avaborg/stugan - kanske världens mysigaste och bästa ställe på sommaren. Inte så pjåkigt på vintern heller, faktiskt.


Beroendeframkallande

Det jag suttit och proppat i mig de dagar jag varit hemma. Såååå j*vla goda!


Tungan

Är han inte hur söt som helst?

Water



Sjukt

Dom är duktiga, det säger jag verkligen inte emot. Men jag skulle själv aldrig låta min lilla unge göra sådär.


Fullspäckad helg!


Mission

Hemma från skolan idag, mår verkligen inte bra efter allt igår... Hoppas det går över snart, vill verkligen inte sitta och ruttna i helgen. Så vad ska jag göra en dag som denna, då alla är i skolan och jag är helt lonely!? Får kanske styra upp med något bakverk, låter rätt smarrigt va? Får se om jag orkar, för så fort jag gör något kommer illamåendet. Nej nu jäklar har jag funnit det jag ska roa mig med. En förbannad liten mack-bit har fått för sig att sitta fast i min tand. Så dagens sysselsättning blir att försöka pilla bort den med tungan. Hör och häpna, med bara tungan.
Mission - Pilla bort en mack-bit från tanden, med bara tungan.

Mission completed - Eftersom jag heter Sofie gick det på 3 röda. Vad ska jag nu roa mig med resten av dagen?

Sjukhusbesök

Hemma från akuten där läkaren klämde på mig på alla möjliga ställen, lite obehagligt faktiskt. Hade fått en skada på hjärnhinnorna och var "rejält omtumlad" men annars var allt som det ska. Illamåendet sitter fortfarande kvar, vilket det kan göra i några dagar så jag ska inte fara till skolan imorgon eftersom vi ändå har en massa idrott, som jag inte får vara med på.
Följde sedan med mamma till konsum där vi hittade geléhjärtan på "rean". Och eftersom vi inte åt några på alla hjärtans dag passade vi på. Gott var det !

För er som vill veta hur olyckan till akutbesöket gick till:
Som ni kan läsa i ett tidigare inlägg så skulle Vicki och Fia följa med mig till stallet idag, vilket de gjorde. Ut bar det med Fia på ryggen och jag ledandes bredvid. Plötsligt blir Prince rädd och kastar sig åt sidan, nockar mig så jag åker ned i backen med bakhuvudet i marken, ser Prince stå ovanför mig där jag ligger på marken. Hinner precis se Fias grymt läckra face innan hon åker i backen. Hon slog som tur var bara rumpen stumpen medan jag fick mig en smäll i huvudet, rumpan och svanskotan. Yr som jag blev fortsatte vi turen och jag arg som tusan på Prince som förstörde Fias första ridtur. När vi var på väg hem känner jag hur illa jag börjar må och hur mitt huvud börjar sprängas (symptom på hjärnskakning). Så efter middagen åkte jag och mamma upp till akuten.

Hur som helst kan vi konstatera att vi fick oss ett gott skratt idag, olyckan måste ha sett helt rubbad ut. Vicki som stod bredvid och såg allt höll på att vika sig för skratt.

Titta så snäll han såg ut några minuter innan Fia och jag
flög till backen...

Fint

Från kändisarna till de drabbade i Haiti


Ledig onsdag

Om cirkus en halvtimme dyker Vicki och Fia upp här och jag ska bjuda på lunch. Blir så avancerat som klämmackor/toast. Efter det tar vi bussen upp till stallet där Fia ska få sig sin första ridtur. Om hästen sköter sig som han kan, kommer det gå strålande. Det vill säga, om han inte gör såhär:

Hjärtat


Question

Kan någon svara på varför vissa ständigt klagar på saker som är "fel" men aldrig själva tar tummen ur arslet och gör någonting åt saken?

Fet-tisdag

Jag lovar er att varmchoklad med grädde och en semla satt riktigt fint efter en hel dag ute på isen.
Nu ska jag se förra veckans AndraAvenyn avsnitt och sedan bara njuta över att vi är lediga imorgon.
 

Wiho!

Grattis Chrille som just tog körtkortet!
Så ikväll blir det kalas. Fjärde kalaset på en vecka, haha. Men vem säger nej till lite fika?
Nu sitter jag här på näringslära-lektionen och känner att jag lika gärna kan ruttna bort. Efter det här måste jag ta mig i kragen och gå iväg på den fullkomligt meningslösa spanska-lektionen. Sen ska jag bara sitta kvar på skolan i cirkus en och en halvtimme för att sedan få skriva ett matte-prov. Jublar!

Kanske världens finaste!




Varning!

Bildbomb sen gårkvällen!
Kvällen bestod av Vicki, Fia, grönsaker och dip, ostkrokar, melodifestivalen, kortspel och Tower. Snacka om att vi var trötta. I vanliga fall skulle man inte skratta ihjäl sig för att någon säger "alla handen på korten" istället för "alla korten på handen". Länge sedan jag skrattade såhär mycket alltså, så det är verkligen ingenting att klaga på. Då blockmongona skulle dra sig hemmåt tog jag mitt pick och pack och gick till Erik för att sova. Idag har jag varit iväg till hästen och sedan grattat far min.
Grymt taggad på matte-prov imorgon........









Paketinslagning

Snacka om att jag börjar längta till min födelsedag då jag sitter och slår in paketen till pappa och kusinen.
Pappa fyller hela 48 bast imorgon, på självaste alla hjärtans dag. Därför fick ett av hans paket prydas med röda hjärtan.
Hur som helst får jag vänta i 51 dagar innan jag får öppna paket... Men det går fort, som allt annat, förhoppningsvis.



Lördag

Sötnosarna och jag gick ut på Bränteisen, satte oss sedan ner och fikade varmchoklad, lingongrova och lussebullar:)  Haha och jag hade ätit blåbär innan, därför mitt grymt läckra leende.




Sömntuta

HAHA jag ringde nyss och väckte en något trött Victoria :)
Var snäll och väntade enda till nu. Tänkte först vara elak och ringa redan då jag vaknade kl 8 men det gjorde jag inte. Nu ska jag dra på mig nå kläder, fixa fika, sen bär det av ut i skogen med henne. Solen har också kommit fram så nu är det kanonväder !
Första helgdagen på väldigt länge som vi faktiskt ska göra någonting på. I vanliga fall sitt vi hemma som ett par grisar och bara slappar framför datorn.

Hon kanske var sinna gullig då jag ringde!? Jag vet att hon kommer
vilja döda mig efter detta...

Helt stört

Jag åker hem halv 11 på en Fredags-kväll bara för att få sova. Vad är det som händer med mig egentligen?
Ständigt trött. Och när jag väl ska sova vaknar jag ett tretal gånger under nätterna och till sist vaknar jag runt 7-8 och kan inte somna om. Inte det minsta kul!
Jag missade säkert hur mycket roligt som helst igår, bara för att jag åkte hem för att sova...
Idag ska jag slita upp Vicki och Fia ur sängarna runt 9-10 tiden så vi kan bege oss ut på vandring med varmchoklad och något gott. Låter inte dumt va? Hade bara hoppats att solen kunde komma fram.

Inte normala

Då man kommer till mina, Vickis och Fias ideér vet man aldrig vad som inträffar. Vilka planerar till exempel att baka en fet tårta på en fredag bara för att få äta den? Vi försökte hitta på något bra att fira, men det gick inte så bra. Och vilka kommer på ideén att åka till Ö-vik för att gå runt på stan och driva runt med folk? Varför vi inte tog Umeå var ju rätt självklart, i Ö-vik slipper vi förhoppningsvis se dessa personer igen.
Våra Fredags-planer med tårta sprack ! Vi fick andra, förhoppningsvis roligare planer istället. Jag känner på mig att mitt smeknamn inför kvällen kommer bli "SoffiDoffi", eller har jag fel Johanna?


Sötnosar 2008. Inte helt normala, nej.

Massa pladder

Jag har kommit på två helt ointressanta saker, egentligen. Och eftersom jag inte har mycket mer för mig i väntan på maten så får ni veta vilka dessa två saker är.

1. Jag har fått en knäpp "Nomy-period". För tillfället älskar jag hans låtar och kan lyssna på dem om och om igen.
2. Jag tycker det är skitkul att lägga in halvknasiga, oseriösa, fula bilder. Som den här nedan till exempel, hur snygg är den egentligen? Om någon stackare någonsin skulle få för sig att söka igenom alla mina bilder på datorn som är cirkus 2000 stycken på jakt efter en seriös bild så kan jag säga att den skulle bli väldans besviken. Om den skulle vara riktigt duktig kanske den hittar 2 stycken, max 3. Så vi har kanske funnit anledningen till alla knäppa bilder jag lägger ut, eller beror det kanske på att jag själv tycker att det är kul att bjuda på mig själv och knappt kan vara seriös, vem vet!?

Skratta ni bara, men säg inte att jag inte bjuder på mig själv gällande bilder!
Men.. Om ni nu fortfarande säger det ska jag hälsa er att ni borde kika igenom Vickis
telefon. För där har ni gött med bevis. Det där kanske jag inte borde ha sagt? Snart är
det väll någon rackare som ber om att få titta igenom den bara för att få sig ett gott skratt.

Tråkmåns

Även om bilden nästan är ett år gammal beskriver den mitt humör för dagen bäst tror jag.
Trött. Less. Död. Grinig. Vill bara skrika rakt ut.
Imorgon ska man tillbaka till skolan för att redovisa dagarna från praktiken. Efter det är det helg som gäller. Det blir nog väldans gött vill jag lova.



Lika som död

Helt död efter andra praktikdagen! Får hålla igång hela tiden och inte är det många pauser vi får heller. Jag kan gott konstatera att Step(kräver grymt mycket kordination) inte är för mig och att Bodypump är grymt jobbigt. Lite butter över att jag inte fick någon träningsvärk sen igår så hoppas verkligen att jag får det imorgon. Bodypumpen ser nog till att jag får en skön träningsvärk.
Helt utpumpad ska jag snart ta bussen till hästen. Vi hörs!

Ponnyplutt


Helt sjukt!

Hittade bilder sen julen -08 och -09 där jag och syster står på exakt samma ställe och exakt likadant, ena bilden är bara tagen en bit ifrån. På ett år har hon hunnit växa ikapp mig så det bara skiljer 1-2 cm och hunnit bli så mycket snyggare. Det där trodde du inte att du skulle få höra Sandra? ;) Hur som helst, kluddade ut det grymt sura ansiktet på sista bilden,  det är inte alltid så lätt då man har ett väldans humör och ens syskon har jävlats hela julmorgonen. Som pappa säger så måste vi vara den enda familjen som har misstolkat julen. Istället för att vara trevliga och glada mot varandra bråkar mina syskon mer än vanligt, bara för att vi för en gångs skull är tillsammans en hel dag.

2008


2009


Haha, egentligen ville jag inte publicera det här =]


Misslyckat

Vad gör man då man är ledig till halv 4 i eftermiddag och alla kompisar är i skolan/på praktiken? Får underhålla mig med någon film eller så bakar jag, som jag inte har gjort på 100-tals år.
Apoteket i Holmsund har bytt namn till Kungens droghandel. Hur bra låter det, haha?
Haha just det, tror ni min present till Erik blev lite misslyckad? Jo, jag köpte ju en fox-tröja och då jag ska räcka över paketet till honom ser jag att han har en likadan på sig som han just hade fått... Men det ska lösas på något sätt.

Dryg

Den där killen från Betlehem stalkar mig fortfarande och har bett mig flera gånger att bjuda hem honom till mig. Dags att blocka honom snart kanske, haha!?


Grattis Erik!

Grabben blir 17 bast idag !
Ska snart fara och gratta honom och lämna hans present.

Söndag

Idag for jag och Prince ut på en tur med Amanda och Milett. Och eftersom Prince har tagit det väldigt lugnt i en vecka så satt jag på en helt galen ponny. Fanns ingenting som kallades Stop i hans huvud. När man är ute med mig och Amanda vet man inte riktigt vad som kan hända. Idag fick vi idén att vi skulle gå en extra sväng och då var man ju såklart tvungen att gå ut i djupsnön. Amanda ger kommandot " Ni får gå först ". Japp, jag och Prince hann någon meter då vi insåg att det var helt kört. Prince började paddla i djupsnön i ren panik och jag kramlade mig fast halvliggandes på honom. Amanda skrattade så hon grät... Snön var upp över bringan på Prince som är cirkus 145 cm i mankhöjd. Frågan är vad vi tänkte då vi tänkte ta oss igenom det där!? Och efter detta jobbiga ridpass ska jag fara och träna. Vad tänkte jag där egentligen!?  Haha, Vicki jag kan hälsa dig att det vore grymt kul att se dig på Princen idag;)

 

Dramatik

Checka vad som låg på min kudde då jag kom hem efter en mycket dramatisk kväll:


Helg!!!

Nybakade scones till frukost och sedan blir det till att städa undan lite eftersom vi kanske väntar främmande idag. Runt 1-tiden bär det av till Obbola för att tjäna en slant. :)
Bjuder på en grymt läcker bild från skolan.

Firrefisk

Det är inte en doft utav mitt hem jag möter då jag kommer hem. Nej, den doften har tagits över av en stinkande sur fisklukt.  Fisken som vi åt för två dagar sedan finns fortfarande kvar i luften, usch. Gott var det iallafall med oboy och färska frallor till fika, mmmmm mums.
Nu ska jag gå och byta ut fruVit (som förövrigt inte är så vit längre, mohaha) och sedan fara iväg och träna. Vi hörs senare, katjing!

Under tiden kan ni sjunga å vara gla!


Edit: Måste bara tillägga att det som står här över kunde ha varit det sista ni sett/hört av mig. Jag höll nämligen på slå ihjäl mig inne på toan alldeles nyss. Så fort vi får lite hårspray på golvet så blir det rena rama isbanan. Vilket det verkligen var just nu. Tur att jag är så smidig(ironi) och snabb att jag lätt som en plätt hann parera. Är man självmordbenägen hälsar jag er varmt välkomna in på vår toa.

Cirkus cirkör

Efter ett förbannat jobbigt skidpass och afropowerdance pass avslutade jag dagen på stan med mormor och syrran. Mormor bjöd på tacobuffé och sedan såg vi en föreställning som var helt sjuk! Jag begriper mig inte på folk som kan ha sån kontroll över sin kropp och kan göra sånna saker. De kunde i princip allt. Jonglera, kasta varandra i luften, slingra sig i rep i taket, sjunga, dansa, knäcka armen ur led osv osv. Och de bjöd verkligen på sig själva med humor och utstrålning, såg verkligen ut som de älskade det de gjorde. Grymt bra!
Det lönar sig att vara på stan med mormor, hihi. Fick mig ett par jeans från rean + en födelsedagspresent som hon ska gömma bort. Så i april blir jag ägare till min fjärde klocka.
Om cirkus 5 timmar får jag helg och vad som händer då återstår att se. Blir iallafall till att tjäna någon slant och sedan kanske hitta på något kul eftersom grabben fyller 17 bast på måndag.

Onsdag

Nyss hemkommen från stan där vi har shoppat lite kläder åt pappa för presentkortet han fick i julklapp av oss barn. Han behövde lite smakråd och till slut blev det bra så nu har han kläder för "kick-offen" till helgen.
Hade skridskor idag på skolan och jag var taggad som f*n! Det var lite tråkigt att vi inte fick spela så mycket hockey eftersom läraren ville ha teknikåkning första gången.
Fråga mig inte vad Johanna gjorde då hon matade in oss i en klunga vilket resulterade i en seriekrock där Michaela fick Johannas hjälm på hakan och Johanna tippade över mig så vi låg och kravla på isen. Roligt var det, nu taggar vi skidor imorgon...

Dessutom har jag blivit mörkhårig med lite röda skiftningar, lalala

Jodu

- jag hatar då folk inte vågar vara sig själv utan istället måste se/ut vara som andra för att känna sig "trygga"
- jag hatar då kompisar snackar skit för att få fler på sin sida
- jag hatar människor som måste trycka ned på andra för att må bra

- jag älskar människor som vågar vara sig själv och som kör sitt egna race
- jag älskar människor som står för vad dom tycker/säger istället för att lägga ned så fort någon misstycker
- jag älskar människor som ställer upp för andra och ger andra komplimanger.

Kärlek

I adore you, you crazy, gorgeous, wonderful (but also sometimes quite weird - but still very lovely) person.

Bild från Robins "avskedsfest" i augusti har jag för mig.

Sant

Onödigt vetande =
Haha, jag är faktiskt rätt grym på komma ihåg och lägga märke till kläder. Varför vet jag inte. Men då jag är på stan måste jag spana in varenda en (alla jag hinner) och oftast hittar jag någonting märkligt. Vicki har verkligen märkt att jag är sån, hon får stå ut med " åå, såg du honom? " tex. varje gång vi är på stan.
Om man frågar mig vad man hade på sig för kläder senaste gången jag träffade den personen kommer jag oftast ihåg, just bara för att jag lägger mycket märke till kläder. Kommer fortfarande ihåg vad mammas pojkvän hade för tröja på sig första gången han kom hit. Och det var sisådär 5 år sedan. Jag kommer också ihåg vilken jacka erik hade i 7an då vi träffades.
Duktigt av den som har orkat läsa detta !

Jag har en beundrare från Betlehem, haha!

- Hi ! Nice to meet u
- Hi.
- Who are u?
- Sofie. And u?
- Im yousef. From bethlehem
- Ok
- From palestine. And u?
- Ok, intresting... Im from Hongkong in China.
- Good
- yes
- ai now watch ur pictures
- nice
- you are very nice girl
- thank u
- how old you
- 16. and u?
- 22
- ok
- may you have a boyfriend?
- yes i have ! why do you ask?
- because i want to be friend with u
- okk, niiicee
- i hope that

osv osv...

Shopping

Halloj alla diarrebarn !
Japp, rädslan för magsjukan eller vinterkräksjukan eller vad den nu heter finns, den är verkligen på g har jag hört. Och det kändes inte mycket bättre då min syster sov med en hink bredvid sig inatt. Men som tur var kom ingenting upp och idag verkar hon lika kry som vanligt.

Dagen kändes förbaskat bra! Hade en lektion och efter det gick jag, B1 och B2 in till stan för att käka lunch och bränna lite pengar. Och såklart började jag må dåligt efter att jag hade lagt pengar på nya jeans, en tröja, ögonskugga, mascara och trosor... Jag hade ju kunnat lägga dom på något annat, jag har ju inte brist på kläder iallafall!? Fast jag vet själv att jag inte skulle lägga dom på annat. Istället skulle dom bara ligga kvar hos mig och sedan skulle jag känna mig tvungen på något vis att bränna dom ;) Sjukt, jag vet. Fast nu då jag tänker efter känns det rätt bra att jag har köpt något lite mer vettigt av dem iallafall. Säger ju inte nej till lite nya kläder, nejnej. Måste ju säga att lunchen och fikat på stan inte satt fel. Gött!

B1 och B2

RSS 2.0

Ditt innehåll här…