NY BLOGGADRESS!!!!

http://enligtsofie.devote.se

Jag har bestämt mig för att flytta tillbaka till min gamla blogg på Devote.se. Där får man nämligen mer utrymme för sina bilder osv och designen är inte speciellt krånglig heller. Jag hoppas verkligen att du följer med mig dit. Ändrade namnet på bloggen så den skulle vara lik denna så ni lätt kommer ihåg. NYA →  http://enligtsofie.devote.se . Alltså skriver ni bara ett i och sedan devote på slutet istället för blogg. Inte så jobbigt va? Den här bloggen får vara kvar till vidare så man kan titta tillbaka i arkiven om man vill.

Kom igen, följ mig nu! :)


Känslan

Jag måste ju ha världens underbaraste häst! När jag kom till honom idag så visslade jag på honom och ropade hans namn som jag alltid gör. Och han kom galopperandes rakt mot mig och såg jätte glad ut. Den känslan är underbar! Han är underbar, min fina vita ponny.


Erkänner att det har varit rätt mycket häst-snack på slutet. Ska försöka komma med andra ideér.

Inte en vanlig syn

Nu blir det spännande! Pappa ska folla upp sina egna byxor.

Bilder

På slutet har det mest varit bildlösa inlägg så jag kände att jag var tvungen att lägga ut några bilder. Dock har jag inga nya att visa så det får bli ett par blommor ni får se denna gång. Måste bli bättre på använda kameran då jag gör saker.




Party

Efter många om och men kom jag till slut till Hörnefors igår kväll. En mycket trevlig kväll med bastu, spel och badtunna osv. Kvällen avslutades halv 8 imorse och en timme senare vid halv 9 var det bara att kliva upp igen. Kommer nog vara rätt sliten imorgon då jag ska till skolan... Bilder lovar jag er kommer senare då jag har fått dem av Johanna! Nu ska jag fortsätta käka lite Cheez cruncherz och dricka cola, perfekt en dag som denna.

2 dagar kvar till skolan börjar

Lite halvt nyvaken sådär ligger jag i husvagnen, regnet smattrar lite mot taken och älsklingen ligger bredvid mig och sover, sötnos.
Vet inte vad jag ska göra idag, inga planer alls. Men om jag inte ska jobba imorgon åker jag mest troligt till Hörnefors ikväll. Vi får helt enkelt se vad som händer. :)

02.15

Haft fullt upp hela dagen så har inte hunnit blogga något. Just nu ligger jag och grabben i hans husvagn och ska nog se lite Prison Break innan vi ska sova. Jag ska hälsa att han är asläcker och sexig!


@ Vicki

Sitter just nu hemma hos Vicki. Hon ligger fortfarande och degar i sängen. Sitter här med hennes syskon och galna hundar och funderar på när jag ska tordas väcka henne. Hon är nämligen inte den trevligaste då man väcker henne. Hemma stod termometern på 26grader i solen men gud vad kallt det är i luften ändå. Inte det minsta varmt. Känns som värsta hösten!

Worry

Nog vet jag att Prince är gammal osv och jag kan inte begära att han ska hålla i all evighet. Även om det är just det jag önskar! Han är hela 27 år och jag ska vara glad att det inte har märkts några tecken på att han är så gammal tidigare. Men under den här sommaren som 27åring har det märkts allt tydligare att han är gammal. Och jag som känner honom väl märker rätt tydligt om något är fel och jag kan se skillnad från dag till dag. Och eftersom jag har känt på mig ett tag nu att hans ben inte har varit helt ok så tog jag med Amanda till stallet idag för att jag ska få någon annans "åsikt" också. Och nog hade jag rätt. Han är stel eller någonting i ena bakbenet och sedan har han nu även fått ögoninflamation. Så nu ska gamle gubben få vila ett tag så ska vi se om detta blir bättre! Jag hoppas verkligen. Men jag måste också börja acceptera att han är till åren och att även hans dagar börjar räknas ned. Men min krigare kommer säkert bli bättre efter att han vilat ett tag. ♥ Hoppas jag iallafall.



Vad ska man hitta på?

Eftersom jag börjar skolan om fyra dagar känner jag att jag måste ta vara på de sista dagarna och hitta på någonting. Men nu är det så att hösten har kommit så himla tidigt så det finns inte speciellt mycket att göra på dagarna eftersom det är alldeles för kallt att ligga på stranden eller något liknande. Sen tycker man att man borde kunna sitta ute någonting på "sommarkvällarna". Men så är det inte här i Holmsund längre. Vi måste sitta och elda för att få någon som helst värme. Om man inte fryser ihjäl om fötterna eller händerna så är det näsan. De senaste nätterna då jag har kommit hem har termometern visat runt 7-10 grader varmt(kallt).
Dessutom kommer jag jobba den sista dagen på mitt sommarlov. Dock är det bara i två timmar så det är skönt. Men vad ska jag göra de tre resterande dagarna? Heeeeelp please.

Och eftersom jag inte har någon passande bild till inlägget får ni läsaren en liten puss av mig från då jag var ljushårig. ;)


Dagens planer

Nu ska jag strax byta om för sen dyker Amanda upp och vi ska cykla till hästarna. Länge sen hon såg dem så hon ville följa med och hälsa. Blir en bra bit att cykla. Ca 1 mil enkel väg. Bra träning! Måste dock lyckas med att pumpa cykeln innan , för annars kommer jag få ett rent h-vete. Obbola bron är ingen lek!

Efter det ska jag hem och duscha och sedan ska jag åka hem till Amanda, för hon håller nämligen på att rensa ur hennes garderob. Så jag ska dit och hjälpa henne och sedan får jag hem kläderna hon inte kan ha för att pröva dom. Tackar inte nej till lite extra kläder. :)

Vi ska hälsa på denna busponny. Ska nog ta med mig ett gäng morötter åt honom.
Han är värd att skämma bort min lilla älskling. ♥


Svar till Marika


Svar: Jag färgade bara bort Sandras förskräckliga utväxt. Den var hemskt råttfärgad och räckte enda ned över öronen. Så nu är hon mer jämn ljushårig över hela skallen :)

Haha

Kände mig tvungen att ta kort på min katt då hon låg sådär. Stygg!


Stirra på bröst och få ett längre liv


Bild från Google.se

Män som spanar in tjejers bröst lever längre och får bättre hälsa, enligt en ny studie.
Att klistra fast blicken vid en tjejs urringning kan ge dig en örfil på krogen. Men det kan det kanske vara värt – för tittar du regelbundet på kvinnobröst kan du räkna med att leva i fyra till fem år extra, enligt en tysk studie som utförts vid tre sjukhus i Frankfurt.

I undersökningen fick männen titta på bröst i 10 minuter om dagen, något som förbättrade deras hälsa lika mycket som om de konditionstränat i 30 minuter. Forskarna fann att detta ledde till lägre blodtryck, lägre vilopuls och halverad risk för kärlsjukdomar.

Förklaringen, enligt forskarna, är att sexuell upphetsning får hjärtat att slå snabbare och ökar blodcirkulationen. 
– Det är ingen frågan om saken: Att stirra på bröst gör män friska, säger Karen Weatherby, studiens författare, enligt TheMedGuru.com.

















http://existenz.se/out.php?id=26535

18 augusti

Då jag och Emil vaknade imorse gjorde jag lite fika sedan bytte vi om, tog mopeden till stan för att shoppa lite. Eller det var faktiskt bara Emil som skulle handla. Han hittade 2 t-shirtar från H&M och 1 par jeans från JC. Första gången jag springer omkring på stan bara för att kolla kill-kläder. Jag gick faktiskt inte ens och tittade på några tjej-kläder. Tvungen att spara pengarna nu! Men hade såklart råd med en hamburgare på Frasses lite senare ;)  Nyss hemkommen så tänkte jag sätta mig för att leka lite i photoshop ett tag. Hörs sedan!

Tyvärr fick det bli ett bildlöst inlägg.

Måndagen veckan före skolan börjar

Alldeles strax ska jag åka ned till stranden med Vicki och Fia, man måste ju passa på nu de sista dagarna på lovet. Vi laddar med frukt och en kortlek.

Har även hunnit fara ut på en tur med roller-bladesen i väntan på att Vicki ska bli klar. Rätt jobbigt i denna värme och jag känner verkligen att benen är lite lama efter att jag har åkt tre dagar i rad.

Outfit 16 augusti


Skinnjacka (systers) - H&M
Stickad tröja (systers) - Gina Tricot
Jeanstights - The Store
Väska - Accent


Tror att alla ringar är från Gina Tricot. Iallafall de två bakre.

Today

Idag for ju som sagt jag, Vicki och Fia ut och paddlade och hade picknick. Här bjuder jag på några bilder från det. Jag har fått dem av Vicki.


Fotografen själv, haha

Katten

Eftersom min faster har bett om bilder på våran katt här i bloggen gjorde jag ett tappert försök att fota henne idag. Det är inte det lättaste vill jag lova! Verkligen ingen fotomodell det där inte.


Paddling

Om ett litet tag ska jag packa väskan, cykla till Vicki för att sedan cykla till mormor och morfar och hämta kanoten. Sedan ska jag,Vicki och Fia ut på sjön och paddla till en liten ö för att ha picknick. Bilder kommer nog sedan!

Nej jag har inte klippt av mig håret, det är bara uppsatt.

Överlevde!

Jag överlevde faktiskt åkturen idag :) For inte lika långt som planerat, kanske lika bra inför träningsvärken imorgon. Nu har faktiskt min älskling sökt reda på ett par inlines hemma hos sig som passar mig mycket bättre. Har åkt med mina 38:or och utan broms nu. Men nu ska jag allt få mig ett par 36:or med broms. Kanon!

Efter åkturen ikväll umgicks jag mest bara med Vicki-picki-pö och sedan bestämde vi oss för att fara och träffa några som var ute och grillade. Roligt att få träffa Johanna igen som jag knappt hunnit träffa något i sommar.

Kanske mitt sista blogginlägg

Som ni läser ovan blir detta kanske mitt sista blogginlägg. Jag ska nämligen ut och åka roller-blades. Och eftersom bromsen på mina är helt utnötta så hjälper de inte ett dugg. Därför kommer jag ta med mig Vicki på cykel som jag kan klamra mig fast på ifall det lutar lite nedför. Så om jag inte dött i ett hejdlöst fall ikväll så lär jag deffenitivt vara död imorgon av all träningsvärk jag kommer ha. Vi får väll se, kanske slänger in ett inlägg ikväll om jag har lyckats ta mig hem.

Mig ikväll?

Bild från Google

Svar till Malin D

en fråga dock: varför inga bilder på eran katt, cruella?

Svar:
Det är såhär att Cruella bokstavligen hatar att bli fotad, det går verkligen inte. Jag har försökt, jag lovar. Du vet att man oftast måste ha blixt på för att få bra bilder inomhus och eftersom det är just inne jag fotar henne så blinkar hon eller stänger ögonen varje gång blixten klickar till. Jag tror jag har fått 2-3 bilder på henne där hon inte blinkar och jag har ändå haft henne i ca. 6 år, så du förstår kanske. Men om ni är intresserade av att se henne på bild så kan jag försöka ännu mer. Sedan då jag får min systemkamera tror jag att det kommer bli lite enklare.


Måste få avreagera mig någonstans

skfhajhruenfanflksangfsavjbeugniemmfnfanvn nnnnn ksdnfkdsajfieijkiiik ajflfllasfljasjflflj asfiennv

Lördag

Efter en heldag på stranden med beach-volleyboll och bad är jag rätt trött. Men det stoppar mig inte från att fara ut med mina vänner och pojkvän ikväll. Det vankas nämligen nakenbad för oss brudar ikväll och sedan ska jag sova i Emils husvagn. 

Just nu håller dessutom mamma på att laga någon ny maträtt som jag tror kommer bli supergod. Något med inlindad kyckling i tortillas-bröd som man sedan stoppar in i ugnen. Så nu under tiden då jag känner den goa lukten kurrar magen likt en katts.

Helt underbart

Nu blir det nybakade scones ute på balkongen i solen  :)

Färgning

Har just lagt på samma färg som jag la i för några veckor sen eftersom färgen börjar försvinna. Blev fint !

Full rulle

Dagen började kl 10 och enda till nu har det varit full rulle. Började dagen med att fara ut och åka roller-blades, skit kul!
Sedan drog jag,mamma och syrran iväg till Revet för att bada och sola. Dock var det skit kallt i vattnet så det blev inte mycket till badande för mig. Har även hunnit fara förbi Amanda där min moppe står och inte vill starta. Jag och pappa måste nog åka dit imorgon och kolla om det är något som behövs laga. Till vidare får jag gå...!

Igår färgade jag och Amanda Malins hår, blev riktigt bra! Hoppas på lika bra resultat då jag ska färga syrrans hår om ett tag.

Ikväll har jag och Emil planerat att vara med varandra. Annars har jag inga andra planer.


Ännu en outfit


Linne - Lindex
Jeanstights - The store
Skor - Skopunkten
Väska -
Gina tricot


Music please

Eftersom jag bara har suttit här inne framför datorn hela dagen har jag lyssnat om och om på mina låtar och jag är så fruktansvärt less. Så skriv ned en massa musik så jag får något nytt att lyssna på! Vore great!

Plockat

Som jag har nämnt tidigare så har jag väldigt blandad musiksmak. Här kommer lite bitar från min spotifylista.

Club can´t handle me - Florida


Candle (sick and tired) - The white tie affair


Dynamite - Taio cruz


Angel - Broken door


Never say never - The fray


Kom änglar - Lars winnerbäck


Endlessly - Green river ordinance

Vem är du?

Eftersom ni är några stycken som läser min blogg iallafall skulle jag vilja veta vilka ni är. :)
Skriv något om dig själv. Var du kommer ifrån, ålder osv. Och skriv hemskt gärna din egen bloggadress om du har någon.


Done

Hann faktiskt göra hela tre teckningar innan tålamodet tog slut. Så nu ska jag borsta gaddarna och sedan gå och lägga mig och se ett oth-avsnitt. Godnatt!

Kreativ

Haha vet ni vad jag tänkte sätta mig ned och göra nu? Knappast. Jag hade faktiskt tänkt ta fram en penna, ett papper och tillräckligt med tålamod för att rita någonting. Inte normalt för att vara mig, nej.

Nu har jag bestämt mig

Nu har jag bestämt mig vad jag ska göra av pengarna jag tjänat under denna sommar. Nu när nästa lön kommer den 25 augusti köper jag en systemkamera, eftersom jag tycker att fota är hur kul som helst och sedan har jag önskat mig en tidigare. Efter det kommer jag få lite pengar över som jag tänker lägga på mitt sparkonto för nästa sommar åker vi brudar utomlands. :) Dock kommer jag behöva spara lite mer under vintern så jag kan åka iväg. Men det ska jag ordna!

Bild från Google


Duktigt

Någon timme efter att jag hade fotat den där outfit bilden igår gick mina favorit baggy-jeans sönder... Det var ett litet slitet hål (som det ska vara i byxorna) som gick upp då jag gjorde någon konstig yoga-rörelse. Sedan sprack de bara mer och mer... Nu blir det till att köpa nya! Synd bara att jeans inte är det billigaste plagget.

Tisdag 10 augusti

Efter maten for jag och mamma ut för att övningsköra och det gick riktigt bra. Sen då vi kom hem har jag samlat ihop en hel del foton som vi sedan ska skicka efter. Ska göra ett fint kollage av mig och Prince också.

Far till Emil snart och sover där så vi hörs inte förrän något imorgon. Ha det så bra så länge :)

En sån där outfit

Eftersom några av er skrev i det här inlägget att jag skulle lägga in fler outfit-bilder passade jag på nu. Visar kvällens outfit som består av tröjorna jag köpte idag + mina baggy-jeans. Hela bunten kommer från H&M.
Insåg just hur grymt korta mina ben är. Fast nog ser dom kortare ut på bilden än irl? Eller? Hoppas iallafall det. Men mäter man inte längre än 156,5cm över havet är det inte lätt.


Skopunkten och H&M

Imorse då jag låg hemma hos Emil och halvsov smsade mamma mig och frågade om jag skulle med på stan och eftersom jag inte hade något annat planerat fick det bli så. Efter att jag,mamma och Sandra kommit upp till stan mötte vi upp mormor som ville gå med oss ett tag. Av henne fick vi ett par nödvändigheter, s-k-o-r stavas det. Jag fick ett par snygga stövlett-skor och syrran fick sig två tygskor. Sen då mormor var tvungen att springa tillbaka till jobbet fortsatte vi att gå på stan. I min H&M kasse som jag fick med mig hem låg en farfars-tröja och ett linne. Hungriga som vi blev gick vi även förbi Frasses för att få oss lite pommes. Mycket bra dag!

Farfars-tröja med trekvartsärm H&M 149 kr. Militär grönt linne H&M 79.90 kr.

Skor Skopunkten 349 kr.


Prince

Glöm inte att slänga iväg en liten kommentar i det här inlägget. → http://enligtsofiie.blogg.se/2010/august/vad-vill-ni-se-mer-av.html#comment



"Modeller": Jag och min älskade Prince
 Foto: Maria Rehn
 Redigering: Jag

Dream come true

Äntligen har jag fått reda på hur min framtid blir och jag kunde inte vara gladare! Jag har kommit in på frisör (som jag alltid drömt om) och slipper dessutom flytta från Umeå. Awesome! Får dessutom en dator + 10 körlektioner också, inte illa.

Till det dåliga... Jag måste skiljas från min underbara klass Sm1Fv. Men samtidigt ligger skolorna nära varandra så jag lär väll hälsa på titt som tätt.


Vad vill ni se mer av?


Såklart vill jag förbättra bloggen för de få som faktiskt läser den. Så därför vill jag veta vad ni vill se mer av? Varenda en som läser/kikar in på min blogg slänger iväg en kommentar, please. Vore guld värt för mig. :)
Här nedanför har jag skrivit lite exempel på saker ni kanske vill se mer av som jag har kommit på.

Ni kanske vill se lite mer Outfit-bilder? Inte för att jag är en speciellt modemedveten tjej, jag klär mig som jag känner för helt själv. Ofta är det rätt tråkiga outfits också. Men ni bestämmer, om ni vill se mer outfits så lovar jag er det.

Tycker ni att jag ska lägga in bilder jag fotar? Då menar jag inte bara vanliga saker om vad jag gör på dagarna utan mer macro-bilder osv.

Före och efter bilder som jag redigerar i Photoshop?

Fler bilder/texter på vad jag gör under dagarna?

Tycker ni jag kanske ska ta "urklipp" ur min känslobok och skriva här? Dock kanske ni inte kommer begripa så mycket, men ni får ta del av det jag skriver.

Helt vanlig frågestund?

Och där tog mina ideér slut. Antingen kan ni ju välja på något ovanstående eller kommer ni med någon helt egen idé, vilket jag gärna vill att ni gör. Puss.


ARG

Nu är jag så fruktansvärt arg, ingenting fungerar som jag vill. Ger upp för tillfället! Bloggen får se ut såhär till jag har orken att fixa till den.


Nej nej

Ne, jag är inte riktigt nöjd med designen. Ska nu sätta mig ännu en gång och göra om den. Det är lite för mycket färg för att vara mig. Jag vill ha en simplare design. Ska fixas nu!

Done

Eftersom vädret inte har tillåtit något annat än att sitta inne vid datorn idag så passade jag på att ändra lite i min stilmall. Detta får duga till nästa gång, för just nu är jag fruktansvärt less. Inte riktigt som jag ville ha den, men men. Färgstarkt!
Bilderna ser rätt konstiga ut just nu, men det kommer jag ändra eftersom.

Pinsamt

Haha för en stund sen tänkte jag gå ut(för att få bra ljus) och ta lite egobilder till en ny header. Och jag är såklart allt annat än seriös då jag väntar på att självutlösaren ska klicka till. Efter att jag tagit cirka 5-6 facebilder slår tanken mig "Tänk om någon skulle se mig!".
Jag vänder mig om och ser att i grannhuset sitter ju såklart en tant ute på balkongen och småskrattar. Men det var inte det värsta, nej. Det värsta var att jag jobbar åt henne. Jag ger henne mat på dagarna... Hoppas hon inte kände igen mig. Måste komma på en bra ursäkt till imorgon på jobbet.

Haha ett exempel på hur jag stod och löjlade mig...


Volleyboll på stranden idag






A few things about Sofie

Jag älskar förändringar i hår osv. Färgar gärna det eller klipper det. Dock är jag alldeles för feg för att göra något helt nytt...
Jag är riktigt lat! Om jag inte är tvungen att göra saker, gör jag dem helst inte alls.
Jag har en bok där jag skriver ner alla mina känslor om jag har det rörigt. Fast om jag läser det jag skrivit för någon månad sen begriper jag oftast ingenting :]
Jag har en vääääldigt blandad musiksmak. Jag kan till exempel lyssna på allt från Lars Winnerbäck till Rise Against och The red jumpsuit apparutus. Eller varför inte Nickelback eller Nomy?
Jag har en sån här kroppsnoja (eller vad det heter) över mina tänder. De sitter trångt, är snea och sedan har jag två huggtänder på sidan.


Trist väder

Jag har knappt haft tid alls att rida Prince i sommar. Men idag tänkte jag passa på eftersom jag ändå var ledig. Då jag klev upp märkte jag att det regnade ute men tänkte: äe, det duggar bara lite, nog kan jag fara till stallet och rida.
Så fort jag kom dit ångrade jag mig. Det ösregnade nämligen så det fanns ingen chans att varken jag eller hästen skulle vilja fara ut på en tur. Så jag fick skippa det...

Istället for jag till Konsum för att köpa alla "ingredienser" till middagen som jag ska laga. Blir något simpelt som skinksallad. Men det blir smarrigt!

Eftersom vädret är så trist lär väl bara jag och grabben ligga inne och se någon film eller något ikväll. Skadar inte mig, det är ju skit mysigt.

Haha skitfin bild på oss... 11/7


Sommardag


Nu ska jag och några vänner ut i värmen och spela lite fotboll :) Måste bara berätta
att jag var skit duktigt imorse. For ut och sprang! Sprang så mycket att mina ben började
skaka.

Frog

Eftersom jag inte har någonting att skriva om för tillfället. Kan lova att denna krabat inte var det lättaste att fota!




Ungdommar...

Fullt normala ungdommar ikväll!
Började med lite mörker kurragömma hos mig sedan gick vi ut för att göra kurragömma med dunk och tagen.


RSS 2.0

Ditt innehåll här…