Tv kändisen

Måste bara ta och berätta att jag var med på tv för första gången i mitt liv idag !!!
I första klippet på nyheterna kan man se lite skymtar av mig + några av mina klasskamrater emellanåt. Och då man ser den där iskuben så är det min jacka som blir filmad, en kändis den också.
Tro inte att vi gick på den där demostrationen helt frivilligt... Hoppas nu bara inte att den var förgäves!
http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/umea?videoId=1.1577868

Edit: Tydligen vill inte länken fungera just nu (iallafall inte för mig). Ska försöka fixa till det senare.

Shopping-dag

Faktiskt en mycket slapp dag! Startade på Stadshuset där vi var tvungna att protestera för våra kalla skolor. Efter det gick jag och ett gäng till stan för att käka och traska runt lite. Efter det mötte jag upp min syster på Make Up Store eftersom vi fått ett presentkort av pappa där. Så det blev en gryyyyyyymt snygg sminkning + lite snyggt smink. Det skulle vara guld värt att kunna sminka sådär...

Hur som helst, efter det gick jag och syrran omkring på stan för att bland annat hitta en födelsedagspresent till mamma och Sandra skulle också hitta en present till mig. Efter ett tag gick jag omkring med 4 stora påsar i mina händer. Mammas stora paket som nästan var lika stort som mig, en väska, ett par gladiatorskor(inte så värst snygga, men billiga) och dessutom sminket från Make up Store. Slutade dagen med att gå och käka på Subban!

Jag måste säga att jag var väldigt snäll mot min syster idag. Eftersom hon inte hade någon aning om vad hon skulle ge mig valde jag ut presenten. Gick på bara 50 kronor och hon frågade mig om jag inte ville ha mer, men jag skakade på huvudet. Visst är jag snäll? ;) Inte ska väll lilla syrran behöva slösa hela sin månadspeng på mig.

Imorgon är det Temadag och efter det looooov! ! !

Måste också berätta att jag sitter och tittar på kanske världens gulligaste program. Från de urgulliga gamlingarna  kommer det kommentarer som:
"Jag hade planerat att dö, men jag ska nog fylla 80 ändå"
" De här blommorna kom min son med till mig för flera veckor sen och dom lever fortfarande"
Och när de lyssnade på ♥ i ett testoskop frågade gumman "Ska jag hicka eller något?" och som svar fick hon "Det går nog bäst om du är lite tyst ett tag". Haha hon pratade nämligen hela tiden då de försökte lyssna.


Paddling sommaren 2009

Jag vill ha sommar nu nu nu ... ♥


Morot

Slutade redan klockan 1 idag eftersom spanskan utgick. Så jag gick till stan med Michaela, Blomman och Frida. Och jag kan lova er att jag har världens goaste klasskamrater, tusan vilken kramp i magen jag fick av allt skratt! :D
Traskade sedan omkring likt en morot på stan på jakt efter något nytt till garderoben. Men det jag hade tänkt mig från Gina köpte jag inte. Lite för tråkigt, så istället ska jag lägga pengarna på något roligare.
Dessutom har jag hunnit vara hos skolsköterskan idag för hälsokontrollen. Jag fick det tråkiga beskedet att jag bara mäter 156 centimeter över havet. Jag har alltså krympt cirkus 2-3cm sen i 9an. Kan ni förstå 156cm? Om man är under 152 kan man klassas som dvärg. Wiho! Snart är jag väll där...

Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så jag slipper gå omkring med denna ruskigt fula hårfärg något mer. Medan ska jag nog se lite Vampire Diaries som för övrigt är ett grymt bra program.


Godnatt!


28 mars

För tillfället är jag orange randig uppe i skallen... Mamma får nog ta och göra om det och klippa mig lite imorgon. Till dess går jag omkring med mössa. Mycket trevlig kväll med Vickan och Fia måste jag säga. Tack brudar!
Och faktiskt så lyckades jag med köttet och pommesen till familjen igår. Mästerkock, oooooyes!

Till slut så ska det bli liknande detta iallafall:

Lördag

Det blev en golunch på HP för mig, Vicki och Fia idag. Med en massa skratt! Min kväll kommer också spenderas med de två nötterna. Mitt och Fias huvuden kommer bli en annan färg. Antingen blir det bra, eller inte.. (logiskt?!) Hoppas på det förstnämnda iallafall. Efter vi har färgat skallarna blir det chips,ostkrokar och dricka som vi handlat framför filmen Avatar. Nötterna har redan sett den, men jag har rätt höga förväntningar på den faktiskt.
Funderar på att ta mig i kragen och gå ut och skotta fram min cykel. Ops, tittade just ut och insåg att jag verkligen inte kommer orka göra det. Det är snö enda upp till handtagen...
Istället får jag väll förbereda mig lite till då jag ska kirra fläskfile och pommes till tha familyyy.



Gud vad jag längtar till sommaren och att fara ut och cykla...
Haha, jag vet att jag tjatar om sommaren i var och varannat inlägg.
Men just nu tycker jag faktiskt att det känns som att vi inte kommer få
någon sommar alls...Indeed?
Föresten vill jag hitta igen mitt gamla armband också. Satt på min arm
24/7.

Underhållande

Rätt kul att sitta och redigera bilder då man har tråkigt har jag märkt.
Hur som helst, nyss käkat pappas supergoda hemmagjorda pizza och hade nu tänkt fixa till mig inför kvällen. Hoppas det blir trevligt ikväll! :) Men med mina brudar är det svårt att få en misslyckad kväll.
Sitter här med en grym längtat efter min födelsedag och sommaren. Så många planer som vi redan har hunnit med. Sommaren kommer nog bli kanonbra! Sen har jag tagit mig en funderare på vad jag har gett mig in på egentligen? Imorgon ska jag laga fläskfilé och pommes till hela familjen... Fast jag är ju mästerkocken, så vad kan jag misslyckas med?

Avaborg sommaren 2008.


Mästerkocken på balkongen förra veckan typ.


Friiiiiiiiiiday

Snart helg! Kommer sitta kanonfint! Vi har bara gått skolan 4 dagar den här veckan, ändå är jag döless. Kan det bero på att jag failade på spanskaprovet som jag fuskade till? Kommer bli ett Ig på den där förbannade kursen.

Hur som helst, vad händer i helgen?
Jo, ikväll ska jag, Vicki, Fia, Adam, Johanna+grabb och Sandroooo fara ut för att träffa lite folk. Vad som händer imorgon återstår att se och på söndag händer en grymt grymt (sa grisen) spännande grej. Ni får veta mer om det senare, för om det här går vägen dyker bilder/filmer upp här.

Igår bjöd födelsedagsbarnet Vickan oss brudar på tårta och paj. Massa planer smeds och skratten var många!
Bevis på att jag är riktigt clever ibland och en hejdundrare i matte finns i detta inlägg...
Med det säger jag hejsvejs!

Upptäckte just denna bild från 2008 och började gilla hårfärgen jag hade då.



Testa

Föresten, ni måste testa en grej! Gapa som jag gör på bilden här nedanför.  Haha, jag håller för munnen eftersom jag hade en massa tuggade pommes och hamburgare där inne. Såg rätt så objudande ut.
Hur som helst, titta dig i spegeln då du gapar. Ser era ögon också sådär neddragna ut? Varje gång jag gapar stort dras mina ögon nedåt. Kanske inte syns så väl på bilden. Men nu är jag helt enkelt så mongo att jag vill veta om era ögon också gör det eftersom jag känner mig rätt mobbad då jag, Vicki och Fia gör det eftersom jag är den enda som har så. Sen kan man ju ta och fråga sig varför vi brukar jämföra sånna saker, men det kan vi ta en annan gång. Kan nämligen ta ett tag att hitta på ett vettigt svar till den frågan.

Pladder

Jag måste börja detta inlägg med att säga att jag är lite stolt över mig själv. Jag har nog inte plattat håret på över 2 veckor (för att slita på det så lite som möjligt) och sedan har jag bara använt lite mascara de senaste dagarna. Ska nog fortsätta med detta, hur skönt som helst.
Varför det har blivit såhär tror jag beror på att jag är så ruskigt lat. Sover hellre 10 minuter extra och snabbt slänger på mig något.

Just det, blev också superglad över att jag lyckades kirra ett G på vårat senaste matteprov. Betyder att det är ännu större chanser att jag klarar G i slutbetyg.

Pappa kom nyss in hit i mitt rum och lämnade 10st 100-lappar sen jag och Vicki jobbade i söndags. Dock ska 5 av dessa gå till Vickan. Men 500kronor sitter verkligen inte helt fel här inte. Dessutom sa pappa att jag skulle få någon slant om jag städade mitt rum. Lite sjukt, pappa måste ge mig pengar för att städa mitt egna rum. Visst hade jag kunnat göra det gratis, men då han erbjuder pengar säger man knappast nej.

Jag är nog allt en liten gottegris. Då jag kom hem med bussen sprang jag förbi på konsum och köpte en Djungelvrål och Gott&Blandat-påse. Jag kände att om jag ska orka plugga någonting huvudtaget ikväll behövs det lite gott! Som sagt, jag ska plugga ikväll. Inte till vilket prov som helst, utan det är till mitt kanske avgörande spanska prov. Om jag lyckas klara detta lutar det nog mer åt ett G ändå. Hoppas hoppas!
Nu blev det hejdundrans mycket onödigt pladder. Ska nog ta och avsluta sådär. Tjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing!


Min lilla skrutt som jag har börjat sakna allt mer och mer

Tisdag

Sitter just nu hemma hos födelsedagsbarnet och fikar lite. Och ja, vi är så sociala att då jag och Vicki är med varandra sitter vi framför datorn. Senare väntas middag och efter det tårta, Can't wait.
Wiho, efter det bär det av hemmåt för spanska-plugg...

En bild sen tjejkvällen i fredags. Fler bilder kommer dyka upp senare.

VickiPickiPö


Andra lediga dagen

Gårdagen spenderades mest på en skoter. Jag och ett gäng for upp till stan och käkade lite på Donken. Bravader hände, med det hör väll till?! ;) Sov hos Vicki inatt. Vi är lediga idag, men ändå vaknar vi kvart i 8... Jag for upp som ett spjut, medan Vicki låg kvar och dega. Hon ligger fortfarande kvar, antagligen har hon somnat om. Lite senare bär det av till stan där vi ska glida runt lite ;) Sen ser vi vad som händer, tjingtjong !

En liten hälsning!


Underbart

Kanonbra dag! Solen sken så jag packade ner lite gofika i ryggsäcken och begav mig till Vicki. Vi drog igång skotern och for ut på en tur. Vi mötte Jesper och Markus efter vägen så vi for ut och körde med dem hela dagen. Kom just hem så nu väntas en go middag med kött och annat. Kan det inte vara helg allt jämt?!

Kan meddela att jag och Vicki kommer tjäna ca.700 kronor på mindre än 4 timmars arbete den här helgen. Inte illa pinkat va?

Är ju hemma hos mormor och morfar över helgen. Och eftersom bildlösa inlägg är tråkiga så snattar jag lite bilder från deras dator. Här är en bild på mig och kusinen julen 2008.

Ledig fredag

Just hemkommen från utvecklingssamtal och Maxi med mamma. Handlade lite götta till tjejkvällen/middagen som äger rum ikväll. Blir underbart!
Nu sitter jag och väntar på kladdkakan som är i ugnen och senare ska Vicki försöka få igång skotern så vi tar oss ut en sväng.

Utvecklingssamtalet gick bra! Fick bara några anmärkningar på min frånvaro i början av terminen och att jag har risk för ett IG i spanska.

Titta hur ÄCKLIGT smal jag var julen 2005... Jag vräkte i mig mat, men jag hade sån sjuk ämnesomsättning så jag kunde aldrig gå upp i vikt. Nu har det  blivit ändring på det.
(Bilderna klickas upp

Vi bjuder!

Ja, liknande sånna här grejor är vad jag och mina kompisar håller på med då vi har tråkigt...
Tro då för guds skull inte att vi var seriösa. Vi stod och skrek och gjorde oss så fula vi kunde.

Vicki och Fia - Fuck off and die 


Vicki och Fia - Det vackraste


Jag och Fia - Lemon tree

Viktigt!

Måste bara berätta för er att, jag fick helg idag! Hur skönt är inte det?! Eftersom vi har utvecklingssamtal nu så är vi lediga fredag och måndag.
Nu är det andra avenyn som gäller och ikväll Vampire Diaries.

Dålig uppdatering

Fått klagomål att jag inte har uppdaterat. Bäst jag lyder ordnern och gör det nu då. Varför jag inte har skrivit något är för att ingenting har hänt. Första skolveckan efter lovet har rullat på som vanligt, dock med lite mer pluggläsning än vanligt. Fast för att slippa en massa plugg till matteprovet i tisdags for jag och Vicki ut på en lång skotertur. Mörkt, dimmigt och kallt, men tusen gånger bättre än plugg.

För övrigt har jag dessutom bestämt mig för att jag ska bli ljusare upp i skalln till sommarn. :) Hoppas bara att det blir bra... Vet inte riktigt då jag ska påbörja proceduren, men det kommer.
Ikväll flyttar jag, mamma och syster till mormor och morfar. Passar på att bo där nu då vi måste springa ner i källaren för att gå på toa(våran håller på bli renoverad), dessutom åker dom bort så det funkar alldeles utmärkt. Lördag - Söndag blir jag förmodligen lämnad ensam där för mamma och syster åker bort. Gött att ha ett helt hus för sig själv! Kanske lite läskigt, jag menar, det är ju inte litet.


Hjälp mig!

Funderat ett tag nu på vad jag ska göra med håret, eller om jag ens ska göra något. Funderar på att bli ljusare nu närmare sommaren. Det är ju fint på sommaren med ljust solblekt hår. Eller ska jag ha kvar det som jag har nu för att slippa slita på håret med slingor osv?

Som jag har just nu:


Tänkte mig annars något sånt här då slingor och allt är färdigt. Bilderna är sen i somras.



Visst blir det lite finare med ljusare hår på sommaren? Frågan är bara hur jag ska få tillbaka det som förut på ett bra sätt. Återstår att se ! Men till vidare, säg vad ni tycker.

Happy

 


15 mars

Jag begriper inte hur jag hann med allt igår men det gjorde jag !!!
- Lite plugg
- Träffade malin ett tag
- Såg Hot Rod (sjuk film) med Emil, Tobias och Adam.
- Åkte lite epa med Lingan och Sandra.
- Träffade min snorbror för att fixa lite grejs till Tobbe.
- Blev förhörd inför samhällsprovet av mamma.

Det är så kul att träffa människor man inte träffar så ofta längre. Som Malin till exempel, hur ofta är det jag träffar henne? Typ aldrig. Man har så mycket att prata om att man inte vet hur tiden ska räcka till. Vi måste helt klart träffas fler gånger. Så mycket man missar... ♥


Soooool

Gud vad glad jag blir då det är sånt här väder ! ! !
Lite mindre glad över att jag måste sitta inne och plugga...

Haha jag såg sur ut som tusan på bilden. Skyller på solen i ögonen (:

Måndag

Så fort den här förbannat roliga skolan börjar igen återgår man fort till sitt databeroende. Jag har ingenting alls på hjärtan förutom att jag längtar som tusan till nästa lov. Kände bara att jag behöva skriva lite. Vi hörs nå mer då jag har något roligare att berätta.
Eller föresten, jag kan berätta att det är andra gången jag har kapat mitt ena ögonbryn. SKIT!


Bad hair day / dålig hårväxt?
 


Stor bildbomb

Ja, ni bjuds på världens mobil-bildbomb från sommaren -09. Jag längtar till sommaren så jag håller på spricka. Alla sköna sommarkvällar då man kan sitta ute och grilla hela kvällen, eller sitta med tända ljus och trevligt sällskap på min balkong. Längtar också till att få ta fram min cykel, vespan och gam-Thomosen igen. Dagar på stranden med fotboll och annat kul. Längtar ihjäl mig!

Sköna sommarkvällar




Sköna sommardagar




Sportlovet snart över

Den här veckan har svischat förbi. Faktiskt det första lovet på länge som jag har haft fullt upp varje dag. Jag tror inte att jag har suttit inne en enda dag. Massvis med saker har hunnits med. Bland annat skoteråkning, grillning, stadsturer på dagar/kvällar, shopping, vänner (all the time) och party. Ja, listan går att göra lång. Har dessutom slösat en heeeel del pengar. Hoppas nästa lov blir lika händelserikt, då jag dessutom fyller år.
Imorgon tror jag dock att jag kommer måsta sitta inne... 3 prov väntar på mig den kommande veckan och jag kan inte göra annat än att jubla!


Underbart

STRÅLANDE VÄDER !!!! nu drar vi ut :)

När man har tråkigt



Hemma igen!




Fler bilder finns på bilddagboken, för er som har det. Sök på: Soffidoffi


Hejdå på ett tag!

15.25 tar jag och VickiPickiPö bussen från Umeå busstation till Lycksele.
Skönt att få komma bort ett tag. Välbehövlig resa med en massa skoteråkning förmodligen.
Vi hörs när vi kommer hem!

Bilder sen påsken 2009 i Lycksele. Och ja, vi ser ut som slickade katter i håret. Blev inte mycket till dusch den helgen :]





Arg

Blir man något irriterad?
Beställde en tröja som jag fick hem för cirkus 5 veckor sedan, slängde in den direkt i garderoben. Kvällen till ära tänkte jag ha på mig den, men den är spårlöst försvunnen... Jag har rensat HELA garderoben men hittar den inte.
Jag kommer nog naken ikväll istället.....

Strålande

Allt vad underbart: Vädret, hästen, hans hovar klick-klack mot asfalten, droppandet från taket. mmmmmmm!


Checka vinterpälsen ! Bilden är från vintern 2009, lovar er att den är dubbelt så tjock i år.

Hittade något knäppt på turen! Det var två skithögar, bredvid hade någon satt upp en lapp där det stod: Din mamma jobbar inte här! Inte varje dag man ser något sånt ;D

Vilken häst jag har, är helt cool-lugn då traktorer och bussar passerar på 1-2 meters håll. :*

LOV!

Gårdagen spenderades först med min bästa VickiPickiPö. Vi drog ut med skotern en sväng, käkade lite middag, åt chips och drack cola, halvsomnade på soffan. Senare drog vi iväg till Johanna där Sandra också var. Sörade en massa, lyssnade på musik och sjöng som tusan!

Alldeles strax ska jag ut i fin-vädret till hästen. Senare kommer Vicki och Fia på middag och efter det drar vi ut. Kommer bli sjukt kul!!!


Jag och VickiPickiPö runt förra påsken.
När vi försöker vara seriösa slutar ändå
alla bilder såhär...


Vicki hälsar!!!


Blä nr2


Jag har hittat tvillingen till denna lilla varelse...
Men jag har fortfarande inte fått svaret på vad i helvete detta är för ett djur?
Mysteriet bakom denna otäcka varelse måste lösas.

Alldeles snart!

Om en dag får vi loooov, kan ni tänka er? Jag kan knappt begripa det. Men det är så grymt efterlängtat och jag ska slappa som en riktigt fet uppstoppad gris. Gud vad skönt!
En massa hemskt skoljobb väntar dock veckan efter lovet, men det tar vi som det kommer.



Glas

Då jag var hemma med hjärnskakning osv tänkte jag fota lite. Blev inte alls som jag ville. Och bilderna blir totalt kassa på bloggen eftersom formatet var för stort, men det får duga... Negativ Sofie, ooohyess.



Sedan råkade jag krossa glaset, haha...

<3

Ibland känns det så fruktansvärt jobbigt, helst nu på vintern då det knappt går att göra någonting. Jag klagar jämt och ständigt då jag måste ta mig tiden till att åka till hästen. Ändå vet jag att jag skulle bli tokig om jag inte hade honom hos mig. Och eftersom tiden förmodligen snart är inne borde jag egentligen ta vara på den tid som är kvar på bästa sätt. Längtar till sommaren då det finns så mycket mer att göra. Vintern ä trist. Även om han är totalt knäpp ibland och även om jag har skrikit till honom 1000-tals gånger älskar jag honom hur mycket som helst, den lilla tok-satan. Vi har stått ut med varandra i 4 av mitt 16 och hans 27-åriga liv och vi ska nog allt stå ut ett tag till. Jag skulle aldrig ha hjärta till att lämna honom nu, min älskade ponny. Kommer fortfarande ihåg första gången jag provred honom, så länge sen men samtidigt känns det som igår. Kommer ihåg första gången jag ramla av, alla gånger han har rymt för mig, alla gånger han har bråkat med mig, de två gånger vi har gått omkull, de soliga underbara dagarna på stranden. Oförglömligt!
Han är så mycket mer än en häst, finaste Prince.




Happy birthday!

Sandras lilla present från mig och Vicki! Hoppas det smakade
lika bra som fikat vi fick :]



Mongon



Ny vecka, nya möjligheter

Måndag = ny skolvecka!
Behöver dock bara stå ut i 4 dagar till, sedan är det loooooooooooooooov. Oj så taggad jag är ! Det här lovet kommer bli riktigt bananas känner jag på mig.

Är det någon som vet om påsklovet kan flytta på sig? För jag har nämligen inte för mig att jag har haft lov på min födelsedag tidigare, men det ska jag ha i år :D

Nyss varit och lagt in lite pengar på kortet, festligt! Så imöra går jag och Johanna till stan efter skolan för att spendera lite pengar. Vet redan vad jag är sugen på , mmmm



RSS 2.0

Ditt innehåll här…