Slut på en trevlig helg!

En kort resumé om helgen : Grymt rolig, härlig och ett lite sämre slut !
Men vi hade det riktigt roligt! Efter en kanonbra helg väntar en lång hajk för oss i Sm1fv imorgon. Vi ska gå över 1,5 mil med packning, sova i tält, leka lekar och bergklättra osv. Kommer hem igen på Onsdag, så ni får vänta till dess innan ni hör av mig igen. Ha det så bra så länge:)

Sommaren 2010

Låten de säger ska bli årets sommarplåga!
Rising Girl - Lovestoned

Du är fin



2010-05-26

Trodde att jag var nästan klar med allt skolarbete. Men så var det inte... Har jätte mycket att göra till på Fredag så det passar perfekt att jag bara ska på en teater idag, sedan slutar jag. Dessutom klarade jag matte-nationella vilket betyder att jag får G i kursen, ap-skönt. En ny bikini-överdel och ett par skor är beställda!!!

Imorgon är det RixFm (frågan är hur de tänker då de sätter det på en helt vanlig torsdag!?) som gäller och på Lördag är det yran och kajen! Nu taggar vi boyssss and girlssss! Hoppas på väder, så man slipper stå ute i regn.

Bilden har ingenting med texten att göra. Den är från 2009 då vi 9:or hade musikal.

Boat




Nu är det dax!

Känner att det är på tiden att jag skriver lite här igen. Jag känner att jag vill blogga, men om vad vet jag inte...
Kan väll börja med att säga att helgen var bra!  Fredagen spenderades med Vicki och Fia, hängde först på min balkong där lite bilder togs (visas kanske senare om vi törs) sedan gick vi ut en sväng och klarade bland annat ett litet Mission impossible. Lördagen spenderades först med Älsklingen framför hockeyn där Sverige var värdelösa och åkte på stryk. Efter det åkte vi + Vicki och Fia upp till Kulturnatta. Käkade och träffade lite people där! Hade mkt roligare än förra året! Nu taggar vi yran och Nordic Rock i helgen!!!

Skol less som man är just nu känns det underbart skönt att man bara har en enda sak kvar + hajken vi ska ut på Måndag-Onsdag. Nu blev det ett himla massa babbel! 

BlackandWhite/Calour. Fråga inte varför jag kasta upp handen mot fejjan. Kan tyvärr inte svara på det...


Färglöst

Novellen är klar för att skickas in. Skönt!
Dagarna bara svischar förbi och vädret är underbart. Jag förstår inte varför vi klagar på värmen som har kommit nu. Det är ju det här vi ville ha? Dock kan det bli lite för varmt ibland :]
Dagen har erbjudit en hel del utevistelse med min underbara klass, brännboll, dans och svett. Då jag kom hem släpade min systeryster ut mig för att bolla lite. Jag har fortfarande kvar lite känsla sedan flera år tillbaka då jag stod ute och bollade mest varje dag. Då vi körde "Stegen" klarade inte Sandra längre än 13 och skyllde på att det var otursnummret... Vem vill veta detta egentligen? I n g e n ! Slutpratat. Bjuder istället på några helt ovärda random-bilder sen idag.





Inte sig likt

Idag måste jag ha överträffat mig själv eller vad man säger. Det började på orienteringen på skolan. Innan var jag så gryyyyymt otaggad att kuta runt i skogen, i hettan för att söka efter kontroller. Ett tag in på lektionen ändrades tydligen mina tankebanor. Jag sprang, jag hoppade, kutade igenom gyttjan. Jag höll på dö av värmeslag, men det stopppade mig inte! Jag tvingade mig att springa enda in i mål. And I made it!

Inte nog med det,
nejnej. Jag cyklade faktiskt fram åter till stallet, vilket är cirkus 1 mil enkelväg. Efter orienteringen kände jag mig rätt trött men tvingade mig iväg på cykeln ändå. Kände inte för att försöka hitta på någon lämplig ursäkt till att jag egentligen är lat. Likt en kräfta jag just nu är så ska jag sätta mig och skriva klart novellen som ska in imorgon.

Kanske ska jag satsa på en lika snygg svenne-bränna som honom i sommar?
Stackarn
...


Kan någon svara på vad det är som händer med min text ibland?
Jag har inte valt att ha Times New Roman som typsnitt...


Sommaren är på G!

Anledningen till att det är så dåligt med uppdateringar från min sida beror på det underbara vädret :) Knappast så att jag vill sitta framför datorn och bloggen då. Kameran har hängt med de senaste dagarna, så jag passar på att lägga in lite bilder sen dess.

Kvällssol på Omberget igårkväll.


Jag och Vicki hade med oss lite gotta till Omberget.


Vicki-picki-pö och jag idag på fotbollsplan.


Sommarbild på fotbollsplan.


Slut på långhelgen

Hela långhelgen har det varit kanonbra väder ! Imorse var det väll det enda riktigt dåliga vädret, men det försvann fort. Med bra väder vill man verkligen inte sitta inne och plugga så jag har fått samma tanke i huvudet hela helgen " ääe, skitsamma, jag flyttar upp och tränar på näringsläran imorgon " . Resultatet av den tanken är ju såklart att jag inte har pluggat alls och provet väntar på mig imorgon. Men nu har jag bestämt mig, efter middagen ska jag sätta mig ned ett tag och läsa.

Och ett annat resultat efter dessa soliga dagar är att jag har bränt mig och är likt en kräfta i ansiktet. Jag, Vicki + några satt och såg på fotboll hela dagen igår. Det slutade med att både jag och Vicki brände oss på ena armen. På köpet fick jag en snygg svenne-bränna också. Så just nu sitter jag på balkongen i ett tappert försök att få lite färg på den andra armen också.

Mina två kork-skallar till vänner har gått och blivit sjuka igen, så krya på er!

Andra dagen på långhelgen!

Igår fick vi låna huset av mormor och morfar. Så jag, Vicki, Fia, Colle, Tobias och Emil lagade lite tacos till middag. Och efter det var det ishockey med gotta som gällde. Trevligt! Vaknade sedan vid kvart i 10 imorse och började bädda, slet därefter upp finisen som fortfarande sov. Senare under dagen bar det av med lillkusinen till badhuset. Jag är helt död! Nog märks det att man börjar bli "gammal". Förstår inte hur mycket energi i kroppen man kan ha?!
Missade dock några timmar av det härliga vädret idag. Men hann vara ute ett litet tag iallafall! Det är ju inte varje dag man drar på sig bikinin och badar.
Nu återstår att se vad kvällen har att erbjuda, hoppas på en rejält god middag och sedan degar jag, Vicki och Fia i H-sund eller drar vi oss in till stan. Ha det fint mongon! :)

Lillkusinen och tomten julen 2oo9.

Sunset

Himlen var fin igår då jag,Vicki,Fia och Johanna var ute och grillade. Var ju bara tvungen att fota.


Långhelg!


Skolarbetet tar kål på en just nu! Alla nationella, alla inlämningar, alla prov...
Känns lagomt taggat att vi har 1 prov, 2 inlämningar och 1 nationella direkt vi kommer tillbaka.
Hur som helst ger jag långhelgen tummen upp! Hade jag flera tummar skulle det förmodligen få fler.

Händelserika bussturer!

• Igår morse körde busschauffören på en tjej med cykel. Hon låg kvar ett tag men klev sedan upp för att sedan cykla iväg.
• Då jag åker hem senare på dagen kommer vi till sjukhuset där jag ser hur cirkus 3 resväskor ligger på vägen. Alla människor börjar kliva på och vi åker iväg. Kvar ligger resväskorna...
• Idag när jag åkte hem upptäcker jag en fasansfull doft i bussen. Någon jäkel har släppt sig. Och det var inte nådigt hur det luktade! Hela bussresan satt jag och läääängtade till då jag skulle få kliva av bussen och bli befriad. Ca. 30 minuter senare kom min befrielse!

Gött

Måste bara påminna om att det är självaste negerbolls-dagen idag! Jajjemen, de har en alldeles egen dag. Vilket jag också skulle vilja ha... Sofie-dagen!


Negerboll / Chokladboll?


Stor fet bildbomb sen i Lördags

Efter att jag, Vicki och Fia hade legat i Kasaviken ett tag tog vi mopparna och körde in till "centrum". Landade till slut på Skärgårds där vi var med några trevliga ena. Haha upptäckte just hur udda det såg ut med "mopparna". Gjorde det inte bättre då jag skrev att vi landade på Skärgårds. Jag menar, det låter som vi kommer flygandes på varsin mopp(som man skurar golvet med). Men förhoppningsvis förstod ni alla att jag menar mopederna.










Ååååå

Jag önskar att jag var som Blommann för han är den mest awesome personen jag känner och han är bara bäst helt enkelt!!!!
Ps jag känner att jag kanske borde ha tagit månadsduschen igår för jag luktar fisk idag och jag tycker att det luktar gott men det gör ingen annan:(

Yeasterday

Igår drog jag,Vicki och Fia iväg på mopederna som var packade med lite go-fika som Cola, Digistive-kex, Nallekaka och vindruvor. Hamnade i Kasaviken till slut!



Fredags

Som jag nämnde tidigare så skulle ju jag och Fia bjuda Vicki på bio och middag. Efter skolan fick vi lite tid över, så vi chillade lite vid kajen. Haha eftersom vi inte kunde bestämma oss var vi skulle äta blev något så enkelt som på Frasses. Men gott var det! Efter det begav vi oss till bion. Vi såg "Flickan från ovan". Den var faktiskt bra, men lite långdryg då det knappt hände något under 2 timmar och 15 min. Inte värd att betala för =] Ladda hem istället!


The man here!

TJAAAAA coolingen här , och då vet alla att det inte är sofie som skriver ! :) för det är emil !

2010-05-08

Supertrevlig dag ute i solen i bland annat Kasaviken och Skärgårds. Trevliga människor också! Bilder kommer dyka upp allt eftersom. En del får ni se redan nu.  




Rätt läckra

Här bjuds ni på två ytterst fina bilder på två fullt normala varelser!


Sommar?

Great, det är 20 grader utomhus och jag får inte upp Vicki och Fia. Dom borde ta vara på det här, men nejdå.

Hej hej, det är jag som är ögonbryns-lösa Sofie som inte ser det minsta glad ut då jag har solen i ögonen!

Trevlig eftermiddag, förhoppningsvis

Vill att skoldagen ska sluta fort !!!
Jag Vicki och Fia ska nämligen på bio och middag efter skolan. Eller jag och Fia ska bjuda Vicki som fyllde år för cirkus 2 månader sedan. Men väntar man på något gott väntar man aldrig för länge! Eller?


Fimpat

Och nej, det är inte jag som röker.




3s

Var inte meningen att ni bara skulle få en massa träd bilder. Men eftersom det började ösa ner hagel fick det duga.




Ja det är glassiiiiiiigt!

Nu har vi också avslutat hör och lärförståelsen i engelska. Nu har jag bara det muntliga kvar imorgon. Sitter just nu ute i solen med mina goa klasskamrater som verkligen inte kan bestämma sig vilken låt de ska lyssna på. Jag har just blivit jagad av en geting. Eller jagad och jagad... Han satte sig i mitt hår!

Nu smider vicki planer om att gå in till stan efter skolan för att köpa en cola eller mjukglass. Jag hakar mer än gärna på!

Edit: Det blev kallt ute, så vi tog en stripsmeny istället. Väldans gott må jag säga!

Det är synd om mig!

Här sitter jag och tycker synd om mig själv. Jag har världens värsta mensvärk och som plus på det har jag också en hemsk förkyldning. Tror aldrig jag har varit så här förkyld förut. Kan ju tala om för er att jag har suttit här med snoret rinnandes sen halv 11 idag. Det tar aldrig slut! Och som ett ännu ett plus på detta så har jag engelska nationella imorgon. Känner mig för tillfället som en hjälplös stackars gås utan vingar. Det är inte det minsta kul! Har du en mirakelkur mot sprängande huvudvärk och en kraftig förkyldning? Förutom att knarka alvedon och snyta sig som jag för övrigt har gjort hela dagen.


Pic.




Sjukling

Halsen svider, snoret rinner, magen värker, huvudet sprängs... Känner mig inte alls pigg så jag åkte hem efter första lektionen. Håller just nu på att överföra alla bilder igen så snart slipper ni bildlösa inlägg. Nu ska jag ta mig lite käk, ta tempen och sedan se O.C.

Blommor

Börjar eran mamma också att pynta buketterna med kvistar då knopparna på träden dyker upp?



En tanke

Igår då jag stod och borstade hästen kom jag på en sak. Till exempel då jag borstar Prince är jag alltid noggrannare på den sidan jag börjar med. Då jag dammsugar blir det alltid mest slarvigt gjort i det sista rummet. Om jag diskar blir de sista glasen/besticken mindre diskade. Är jag väldigt lat eller är det fler som gör såhär?

Ni får ursäkta att det visas väldigt lite bilder just nu. Jag har nämligen inte hunnit föra över mina från usb-minnet. Men det kommer alldeles strax. Till vidare får ni stå ut med bildlösa tråkiga inlägg.

Mamma jagar mig!

Då jag kommer hem från stallet är inte mamma hemma och min syster frågar:
- Mötte du mamma?
- Nej vadådå?
- Hon är ute och letar efter dig, hon tyckte det tog alldeles för lång tid.

Märkligt att hon tyckte det för det brukar ta mellan 1,5 - 3 timmar i stallet och idag tog det 2. Hur som helst tänker jag ringa och berätta för mamma att jag är hemma. När jag ringer hör jag hennes telefon i ett annat rum. Så hon är så smart att hon lämnar sin egen telefon hemma då hon är ute på jakt efter mig. Nu är vi båda hemma iallafall och jag hoppas på en riktig kanon go middag :)

Igår körde jag på mittbena för första gången, dock ser den lite sne ut där.
La just märke till hur otroligt glad jag såg ut på självaste valborg, inte ens ett liten flin. Det berodde nog på vädret.


Första maj

Valborg är överskattat men jag hade en trevlig kväll med en drös människor. Lite polisbesök och kedjor som hoppade men till slut blev det en rätt lyckad kväll iallafall! Jag var helt spiknykter dessutom och hade inte allt för tråkigt medan de andra som hade lite alkohol i kroppen var rätt taggade. Haha by the way så träffade vi kanske världens absolut drygaste person!

Nu ska jag ta moppen och köra till stallet i detta underbara väder!

RSS 2.0

Ditt innehåll här…