Varning för bildbomb







Hårfärg

Jag och Amanda började snacka om en massa hårfärger osv. Och jag började fundera på vilken är egentligen min vanliga hårfärg? Kikade på lite bilder och hittade en bild då jag var liten och mitt hår var helt ofärgat. Tänkte bara att nu vet ni... och jag med för den delen. Bilden är sen sandra fyllde ett eller två år. Alltså var jag bara 4-5 år i min grymt (o)fina klänning!



Varning för klagomål!

Jag kräver förändringar... Är så sjukt less allt just nu. Helst mina kläder, mitt hår, mina smycken, mina rum. Kortfattat = less på det mesta helt enkelt. Det är lugnt mina vänner, er blir jag aldrig less på (ifall det var någon stackars morot som tog åt sig) :)
Just nu är det tur att jag har lite självbehärskning iallafall, annars skulle det finnas en risk att se mig strosa omkring naken. Klädfattig? Nej. Less på mina kläder? J-A !
Men nu ska jag köra igång. Börjar kvällen med något lite mer vågat = ormtights + blå, silver och svart runt ögona. Imorgon vankas det kanske en ny frisyr och på Måndag ska det shoppas efter skolan eftersom vi slutar runt halv 12.

Här sitter jag och klagar på att jag vill ha förändringar och allt det normala är boring. Ändå sa jag nej till en club-nordic biljett för 50 riksdaler. Istället får Vicki och Fia åka iväg och dansa skiten ur sig själva utan mig. Vet att jag kommer ångra mig. Men jag var helt enkelt för lat ikväll.

Superbra!

Måste börja med att tacka för fredagskvällen! Blev kanonbra!
I väntan på Jr och Sandra så spelade jag, Vicki och Fia in några filmer. Dock vet jag inte om de vågas visas här. Haha kaaaanske. Vi får se om de dyker upp. Någon av de kanske gör det och då har ni en väldans tur!
De enda planerna jag har för idag är att jag ska duscha och se en innebandymatch. Sen får vi se vad som händer. Har upptäckt att jag pladdrar om allt onödigt i varje inlägg...
Men... jag och erik har faktiskt varit tillsammans i 3 månader idag:)


Explain





Jag förstår inte vad alla brudar ser i den här Paradise-snubben. Förklara någon?
Inte ens snygg...

Sånt som gör mig på ett strålande humör

Blir man lite glad då man tror sig ha fått ett helt vanligt sms. Sen när man öppnar "smset" hör man början i den här låten?
Det tar ett litet tag innan den startar.


finaste pojkvännen.


Har ni sett på maken?

Haha vill ni veta vad jag ska ge mig in på?
Jag vet att ett fånflin kommer lägga sig på Vickis läppar då hon läser detta. Hon kommer nog vara den person som tvivlar mest på det här. Men till saken : Jag ska bli en possitivare och gladare människa!
Japp, ni läste förmodligen rätt ! Jag (självaste bitterfittan ibland) ska bli gladare och försöka hålla mina goá damputbrott för mig själv. Får helt enkelt låsa fast dom inom mig eller någonting. Jag säger inte att jag kommer lyckas (nu sitter förmodligen Vicki och skrattar för sig själv och säger: knappast) , men jag ska iallafall försöka, punkt slut.

Bara en massa onödigt svammel

Gud, har just skickat iväg en beställning på ca. 2600kr. Lite surt, men jag ska verkligen inte ha allt. Jag ska faktiskt bara ha en liten del. Men dyrt som tusan ändå...
Helt ärligt är jag fortfarande irriterad över att vi inte hade skridskor på idrotten idag, bara för att inte plogbilen hade hunnit vara där. Och nu är det alldeles för kallt för att fara ut och åka, det är inte lätt alla gånger. Men istället för att ha skridskor fick vi gymma, blev inte alls mycket gjort från min, Vicki och Fias sida. Dessutom hade vi våra estetiska val för första gången idag. Dans var det som stod på listan. Lite smått pinsamt till en början men senare släppte det mer och mer och det här kommer nog bli riktigt bra.
Imorgon är det helg och jag kan knappt begripa det, veckan har gått hur fort som helst. För helgen har jag inga planer, får helt enkelt se vad som dyker upp. Nej nu ska jag sluta pladdra, ha det gött!


Haha, nyår 2008 --> 2009
Föresten, du gör det bra om du hittar en normal bild på oss två tillsammans.

Storm

Ut till stallet i stormen var jag tvungen att fara... Hästen stod då kvar iallafall, dock var han lite galen men. Det värsta var att gå från bussen till stallet, i motvind och sedan när jag väl har tagit mig till stallet går en propp så det blir kolsvart för en stund. Hemma välbehållen och nyduschad så ska jag nu bara sitta här och dega till pappa har lagat mat.

Hade verkligen inte sagt nej till lite sommar just nu !


Instängd

Fortfarande överlycklig över vårat nya schema, kan inte bli mycket bättre helt ärligt!
Efter middagen ska jag, vicki, fia åka upp till stan för att träffa några. Och sedan halv 9 ska vi + några se bio. Vi ska se Instängd 2. Fick dock höra för ett tag sen att den inte var så bra, hade inte sån bra handling osv. Men eftersom det är en skräckfilm lär vi ändå inte se så mycket. Helst inte Fia. Hon lär ändå inte ens sitta kvar på stolen. Bara för att jag just sa Fia kan jag också nämna att hon tror att om man sover utomhus i Thailand vaknar man över att man hör en spindel andas bredvid en... Min och Vickis magar vred sig av skratt idag.


Instängd 2

Nomy


Nomy - Cola Light

Nomy - Monkey boy





Grymt

Haha jag var och övningskörde för första gången ikväll. Gick faktiskt rätt bra! Dock fick jag lov att köra ut i djupsnön, med en lastbil efter mig. Inte det minsta kul.
Vi stod på någon bucklig väg, som vi sedan skulle backa ut från. Sen dyker helt plötsligt lastbilen upp bakom och ska köra in på stället vi står. Nu ska jag se en film eller något och imorgon är det bio som gäller. Ha det bra, tjing!

En grymt (o)sexig bild på systrarna-snyggingarna-lundmark.

Fint

Titta hur underbart fin min under-dunder-super-duper-bästa vän är!! http://viickiii.devote.se
Jag tycker vi alla måste ge varandra mer komplimanger och sånna här saker. Eller har jag fel? Knappast!

Lätt värt

Kvällen blev rätt lyckad ändå ! Trodde inte att jag skulle få ihop något gäng till att åka skridskor. Men det dök upp mycket trevliga personer. Dock var det bara jag och en till som åkte skridskor men det var grymt kul ändå. Ska f*n börja åka skridskor hela tiden. Fytusan vad kul ! Och jag kan ju lova att alla var övertaggade också då vi väl hade satt igång, vilket inte gjorde saken sämre. Hihi, tack för en grym Lördagkväll:)

Övertaggad Sofie innan vi hade tagit oss till rinken !

23 januari

Jag har redan varit uppe i 7 och en halv timme. Känner att den här dagen kommer bli lång för mig, om jag ska orka vara uppe som normal tid på en helgdag. Ikväll skall det hittas på något så vi slipper sitta ännu en helg och stirra in i väggen. Tips?
Om några timmar skall det dömas matcher och tjänas lite pengar. I väntan på det tror jag att jag ska sitta här och dega och lyssna på glá musik. Jag ska dessutom bota min onda träningsvärk som jag har i en av mina vader.
Detta inlägg borde absolut antecknas, så "intressant" som det har varit. Du som har orkat läsa detta ointressanta inlägg har gjort det bra.

Hon ska nu gå in i en väntan hon aldrig vet när den slutar.


Lördagmorgon

Strålande, det är helg och jag sover inte längre än till kvart i 5...

Saknar lillvovven våran...
 

Boring

Såklart hittade jag ingenting på H&Ms hemsida. Förstår inte vad som har hänt. Jag har blivit så fruktansvärt snål. Hittar aldrig någonting som jag tycker pengarna är värda att läggas på. Bra kanske, men tråkigt. Tidigare hade jag lätt kunnat köpt upp halv affären bara för att lixom.
Vi hade planer på hockey och varmchokla ikväll. Men då sprack planerna. Istället ska vi sitta inne hos någon och se film/tv som vi gör varje kväll... Vi kommer ha så underbart kul!


Fredaaaag

Fick just ett sms från H&M att jag har 10 %  på hela sortimentet. Så nu ska jag passa på att titta igenom hemsidan innan jag, Vicki och Fia ska fara och träna. Hur skönt som helst med helg! (:

Checka mammas nya halsband!

21 januari

En sista skoldag imorgon sen helg. Kommer bli hur skönt som helst! Dessutom ska jag tjäna lite pengar i helgen, sitter aldrig fel.
Så kul som vi hade på idrotten idag tror jag aldrig att jag har haft på en idrott någonsin. Vi hade dessutom skidor men alla var på ett strålande humör. Och efter alla lekar och allt tror jag inte att det var en enda som inte hade fulla kroppen med snö. Slutade 20 i 12 och då tog jag, Vicki och Fia en promenad till Subway. Jag gjorde dessutom deras dag där, tror aldrig att jag har sett dem skratta så mycket förut... Fick inte stopp på det heller!

Prince och Tiger (katten i stallet) måste ju vara bästa vänner. De flesta vet att man går in i Prince box på egen risk, haha. Men idag traskade bara Tiger in som vanligt och Prince började snusa honom i nacken och katten började kurra och stryka sig mot Prince. Urgulliga!
Nu ska jag sluta babbla, heeeeeeelg snart!

Erik Grönwall

Amazinggggg ! ! !

Higher


18 and life



Träningsvärk x1000

Som jag anade så har jag fått en hejdundrans träningsvärk i kaggen sen igår. Fast då känns det att man har gjort något iallafall. Kan också nämna för er otroligt intresserade läsare att jag blev något less på busschaffisen jag åkte med hem igår. Varje gång han stannade för att plocka upp någon stängde han dessutom av bussen, även om det bara var en som skulle kliva på. Helt onödigt.

Hej hej jag heter Sofie och jag har kapat mitt huvud!


Sofie - Cissi?

Känner mig grymt duktig att jag har varit på gymmet nu två dagar i rad. Dock kommer jag ha en väldans grym träningsvärk i magen imorgon.
Haha jag har tydligen fått ett nytt smeknamn av Simona i klassen. Hon har börjat kalla mig Cissi. Var passar Cissi in i Sofie? Inte den blekaste, men hon tyckte iallafall att det skulle vara lättare att säga och komma ihåg.
Sen måste jag också säga att vi har ett helt underbart schema den här veckan, wiho. Och vi kommer få många andra veckor precis likadana. Underbart!

Min fina almenacka :) Fick en anledning till
att byta ut mina sexiga grabbar som hängde på väggen sen 2008 då Vicki
gav mig en mycket sexigare i julklapp!

Utbyte

Nyss gjort en rensning i garderoberna och kastade bort några sop påsar. Fyllde dessutom på med nya kläder. Galet nice måste jag få säga! Nu ska jag ta mig nå kvällsfika och sedan ska jag lägga mig och läsa min förbannade engelskabok som aldrig tar slut.

Rummet

Blev inte så mycket på det nya eftersom de sakerna kommer senare. Men vi har hunnit tapetsera, bytt till röda fransgardiner och hett in en ny lampa och rensat bort ett par gamla grejor.




Haha gud vad skitig min bänk var...


18 januari

Tänkte vara snäll och visa ett par bilder på det "nya" rummet för er som är intresserade (vilket jag förstår att alla är) . Men så blev det inte, eftersom någon skitunge (säkert Sandra) har lyckats slarva bort kamerasladden. Så de bilderna får ni se ikväll eller efter jag har varit och tränat. Medan bjuder jag på en grymt läcker bild sen 2008, där jag nyligen hade tagit hål i tungan och för övrigt var väldigt grym!


160110

Idag har jag:
- Åkt skridskor för första gången i vinter.
- Tapetserat för första gången.
- Åkt epa för första gången.


Kissekatt

När vi var hemma hos Håkan i Torsdags satt vi och klappade hans katt.
Jag: Shit, den morrade ju!
Håkan: Det var ett flygplan här utanför...

Kan någon förklara för mig hur man kan höra fel på en katt som morrar och ett flygplan?
Dessutom borde Håkan inte få ha en katt. Jag fick höra att han och Jesper hade snömulat den... För att smöra lite fick katten en hel ost i "ersättning", som den bara hade orkat äta några tuggor ifrån.

22.23

Learn from yeasterday, live for today and hope for tomorrow


Holmsund City F93


Gud vad jag saknar laget... Vi hade ju varit hur grymma som helst nu ju!
Och vilken sammanhållning, gick verkligen inte att klaga på.






Rise Against


Swing life away


Hero of war - Den här måste ni bara lyssna på
 

Under the knife

Ulrik

Den låt som passar absolut minst in idag. Men den kanske gör någon av er på ett lite bättre humör!?


Jag har kommit på 3 saker.
1. Visst hade det varit gulligt om killen som sjöng var född runt 96-95. Men han är för tusan lika gammal som jag. Töntig...
2. Då jag stod och väntade på bussen imorse träffade jag nog världens sötaste tant. Grymt pratglad var hon också! Piggade upp min dag nanting! Dock hade vi inte ett så intressant samtal, handlade mest bara om bussar, busstidstabeller och bilar på vintern.
3. Jag träffade min pojkvän idag. Vilket jag inte har gjort på 4-5 dagar. Gud vad jag har längtat:)

Torsdag

Dataprovet gick väll rätt bra tror jag, nu är det bara svenskan som gäller imorgon . Vilket inte alls kommer gå lika bra...Vem vill veta något om någon tråkig Illiad och Odysseé!? Den som kommer på ett bra svar på den får en guldstjärna. Det är ju näst intill omöjligt.
Sen måste jag bara skratta än en gång till Vicki och Fia som missade bussen, haha. Ne nu babblar jag bara, hejdå.


Sommaren -09

 

Babbel

Blev ingen promenad för min del. Istället gjorde pappa ett tappert försök i att lära mig en låt på gitarren. Men med mitt tålamod gick det rent åt h*lvete. Jag som vill kunna spela . . .


Plugg

Datakunskapsplugg - check!
Hälften av svenskaplugget - check!
Grymt Sofie ! Nu ska jag ta och stretcha lite som sjukgymnasten bett mig att göra varje dag. Efter det tror jag att jag ska skita i förkylningen och ta mig en promenad, rensa tankarna och lyssna på musik.

Felskickade sms

Till: Flickvän
Sms: Min flickvän tror verkligen att jag ska iväg ikväll på släktträff. Så dum hon är, att hon inte fattar att jag ska knulla en annan tjej som jag gjort nu i två månader.
Svar: Hon ringde & gjorde slut
Förklaring: Skulle skicka smset till en kompis, men istället blev det till min dåvarande flickvännen.

Till: Pojkvän
Sms: Har precis farit från min pojkvän! kommer snart. :) längtar efter dig som tusan! <3 puss <3
Svar: vaa?? Kom aldrig tillbaka igen. De är så slut mellan oss!
Förklaring: Jag skulle skicka till min bästa kompis, och vi svamlar alltid på med "Jag älskar dig" och sånt men de hamnade visst i min pojkväns inkorg :( Jag sprang tillbaka till han och förklarde allt, vi är förlovade och har glömt bort de där nu :)

Till: Pojkvän
Sms: Jag känner att ja vill gå vidare i mitt liv, utan min kille, hur förklarar jag det för honom?
Svar: Nu vet jag
Förklaring: Jag gick och kände ofta att jag inte kände mig lycklig hos min kille men vågade aldrig berätta det, sedan så råkade jag skicka ett sms till honom som egentligen skulle till en kompis

Till: Pojkvän
Sms: Du glömde ett par Calvin Klein kallingar här sist älskling?
Svar: Jag har inga kallingar i det märket! Sedan kom han över...
Förklaring: Det här va inget felsms men det blev fel för jag hade haft en annan kille hos mig och det va hans kallingar men jag va helt säker på att det va min killes, det blev bråk och det tog slut efterråt :(

Till: Kvinnliga chef
Sms: Runkar och tänker på att du rider mig nu. Skulle vilja att du var här nu så vi kunde ha skön sex.
Svar: Hoppas att det inte var menat till mig.
Förklaring: Skulle skicka till min ny tjej men skickade till min chef. Bägge heter Annika. Jag ljög att det var en polare som skulle jävlas med mig och skulle skicka det där till min fru. Vet inte om hon köpte min förklaring.

Till: Chefen
Sms: Jobbet köpte min hesa och långsamma röst. Han tyckte lite synd om mig. Hahaha kommer över om en halvtimme. Blir det utgång senare?
Svar: Om du inte har en bra förklaring till det här kl 07 i morgon. Kom inte hit mer.
Förklaring: Skulle skicka till kompisen som jag skulle spela Fifa 09 och dricka öl med men skickade till min chef. Jag minns inget från den kvällen. Inte för att jag blev full utan för att jag gick som i dvala och tänkte på vad jag skulle säga till chefen.




Damp

Jag är väl medveten om att lillasyrran tycker att jag lider av damp och att hon mer än gärna vill att jag ska kolla upp mig. Men nu har jag dessutom upptäckt att hon har varit grym och gjort en bild för att på något vis göra bevisen ännu större. Riktigt taskigt... Och Vicki, flina inte nu och lämna en kommentar om att du håller med henne, för det vet jag redan, gott och väl. Sedan måste jag också säga att jag själv såg rätt grym ut på bilden men jag kan iallafall skylla på att jag hade sol i ögonen vilket Sandra inte kan skylla på då hon gjorde bilden.


Sjuk

Grymt skönt att sitta hemma och dega medan alla andra är i skolan. Dock har jag lovat pappa att tvätta nå sängkläder och sen måste jag gå till mamma för att hämta ut medicin. Och ikväll ska jag till hästen. Dagen blir inte så lugn ändå. Just det.. Jag har plugg också som måste göras. Nog om onödigt babbel, hur kul är det för er att veta vad jag ska göra idag?! Inte det minsta.

Första skoldagen på år 2010

Gick rätt bra hos sjukgymnasten fast jag måste börja stretcha mer men annars så ska jag bara fortsätta träna knäna som jag redan gör. Ska tydligen träna knäna i flera år. Hur som helst hittade vi tapeter, detta kommer nog bli skitbra! Sedan hittade jag en parfym jag blev tvungen att köpa också. Kan inte säga annat än att Subway mackan som jag, Vicki, Fia åt var grymt god!
Hur som helst... Förkylningen tar kål på mig, så imorgon stannar jag hemma. Och sen har jag en massa plugg jag måste göra också. Känner mig grymt (o)taggad!

"Renovering"

Rummet kommer gå i färgerna rött,svart,vitt och kommer förhoppningsvis bli superbra! Trodde aldrig att mamma skulle tillåta att vi fick göra det här, men så var det inte. Har redan fixat lite granna, tagit bort gamla grejor och hett dit lite nya. Har också beställt överkast till sängen och imorgon ska vi svänga förbi någon affär och köpa nya tapeter. :) Det kommer bli amaziiiing!
Fan vad ont det gör att andas, jävla förkyldning... Även om det är väldigt skönt ute nu så kan jag inte säga annat än att jag är fruktansvärt avundsjuk på Amanda som just nu befinner sig i Thailand. Men efter sommarn, då jävlar!

Princen idag

 

Sjukling

Just nu håller mamma på att städa bort julen och jag sitter här och snorar :( Jag passar på att bli sjuk just då skolan börjar. Ikväll ska vi mublera om på rummet lite, kul kul.
Fick underbart väder att fara ut och rida i. Men så sjuk som jag är var longering det enda som gällde för mig idag...


Förjävligt

Bara för en film, så jävla fult!



Brad Pitt och hans skäggfrisyr var ute på vift i New York tidigare i veckan


Försenade julklappar

Ska alldeles strax iväg på kalas och efter det kanske det bär av till stan för mig och Vickan. Äntligen hittat en present till Erik, skönt att ha fått det gjort=D
Näst sista dagen på lovet, känns förjävligt.. Lalala, har ingenting att skriva. Eller jo, jag fick en jätte fin julklapp av Vicki igår, gryyyymt. Det var en grym almenacka med bilder på oss och sedan ett hjärthalsband där det står Now and forever på. =] Nu väntar jag på att få se vad jag har fått av Fia , spännande. Tur nog blev Vicki och Fia också nöjda över julklapparna de fick av mig.

Sammanfattning 2009

Eftersom alla storbloggare har gjort en sådan här lista så passade jag också på att göra en. En liten sammanfattning av året som har gått, 2009. Bilderna går att klicka upp!

Januari
Bild 1 : Vi for till Burträsk på begravning
Bild 2 : Vi bastade och drack öl hos Jesper
Bild 3 : Jag. Alltså för typ ett år sedan. Korthårig!
Bild 4 : Jag och Vicki började spela Mario Cart på Wii som nå tokar.
   

Februari
Bild 1 & 2: Jag hittade några bilder från då Prince bara var några år och såg den stora skillnaden på hur han såg ut vintern 2009.
Bild 3 : Jag Amanda Vicki lekte lite med mobilen på slöjdlektionerna.
Bild 4 : Jag lekte med webben.
Bild 5 : Innebandylaget badade isvak.
    

Mars
Bild 1 : Bygdsiljum med Sandra, mamma, Sanna, Vicki.
Bild 2 : Tjejerna hade en singstar kväll hemma hos mig.
Bild 3 : Jag började med photoshop. Och inte var jag en höjdare. Men Vicki fick oftast vara min försökskanin.
  

April
Bild 1 & 2 : Jag, Vicki och Fia for till Djupvik då solen äntligen kom fram.
Bild 3 & 4 : Jag, Vicki, Colle och Emil for och stekte ute.
Bild 5 : Lilla Hanna döptes
Bild 6 : Jag och Vicki for till Lycksele
     

Maj
Bild 1 : Jag insåg att jag hade gröna ringar i mina ögon
Bild 2 : Jag och Vicki drog till Strumpan
Bild 3 : Brudarna for och grillade på Omberget
  

Juni
Bild 1 : For med Vickis och Krilles familj till Norge. Roligaste resan på länge!
Bild 2 : Jag och Prince gick till stranden.
Bild 3 : Vi var till och från varje dag i Ljumviken.
Bild 4 : Jag, Vicki, Fia, Emil for med mopederna till Strumpan för att köpa glass.
Bild 5 : Skolavslutning
    

Juli
Bild 1 : Colle gav mig ett väldans oskönt brännsår.
Bild 2 : Jag, Vicki, Colle, Emil drog till Avaborg.
Bild 3 : Jag och Vicki var med Jesper,Håkan,Robin och de körde en tävling om vem som kunde nå med tungan till bordet.
  

Augusti
Bild 1 : Jag och Vicki var snälla och donerade 2kr till fattiga barn.
Bild 2 : Jag och Vicki cyklade till Subway och tillbaka för att köpa en macka.
Bild 3 : Jag färgade bort mitt ljusa hår och blev röd/lila-hårig.
Bild 4 : Jag och Vicki for ut på en kanottur.
   

September
Bild 1 : 93 fest ute i skogen
Bild 2 : Princen höll på gå bort..
 

Oktober
Bild 1 : Jag fick linser
Bild 2 : Svininfluensan kom till Holmsund
Bild 3 : Blev tsm med Erik
  

November
Bild 1 : Jag Vicki Fia for och åt på stan och sedan for vi på bio och såg New Moon
Bild 2 : Jag och Erik blev fotade av Sandra
 

December
Bild 1 : Julafton firades hos mormor och morfar med kusinerna
Bild 2 : Jag, Vicki och mamma såg Luftslottet som sprängdes på bio.
Bild 3 : Jag, Vicki och Fia hade tjejkväll hos mig.
  

Nytt år , nya möjligheter!

 


Sprillans nya julhälsningar från familjen Lundmark

 

Till och med på Fiskestigen och allt.

Fredag

Spaet var mysigt. Att ha ett liknande hemma hade inte suttit helt fel. Vad som händer ikväll vet jag inte. Har fått ett erbjudande av Håkan att följa med och åka pulka osv. Men tusan, i en pulka lär jag ju dö... Men ska nog kanske följa med ändå.

Skumt

Haha har nyss fått reda på att min mamma var beroende av semlor då hon väntade mig. Hon ville ha minst en semla varje dag och det roliga var att innan hon blev pregnant så hatade hon semlor. Mandelmassan var det äckligaste hon visste. Lite halv skumt ändå.

Skönt

Har ju bara legat och latat mig genom hela lovet. Så det var grymt skönt att jag äntligen tog mig iväg och tränade lite. Längtar till det blir varmare ute så man kan fara ut och springa. Haha, jag och Sandra sitter och ser något djurprogram och vi kan gott konstatera att sengångare är fruktansvärt fula.

Haha, jamen gud, titta bara!!!


Frusen

Även om termometern visade på 22 - så drog sig jag,Vicki och Adam oss till bräntebacken för att åka skrana. Efter ett tag hade man istappar i både håret och ögonfransarna. Väl hemma efter en varm dusch sitter jag och dricker varm oboy. Hur bra som helst. Sitter också och funderar på hur svårt jag kommer ha för att sova inatt utan älsklingen. Har inte sovit ensam på jag vet inte hur många dagar. Men det löser sig nog. Föresten ska vi iväg på spa imorgon, gud vad jag längtar.


Hit ska vi! :)


En fet nystart

Det är fler än en som har kommenterat och tjatat på att jag inte uppdaterar något mer. Så nu tog jag mig i kragen och gjorde en ny blogg. En nystart helt enkelt ;) Förhoppningsvis ska jag uppdatera den här oftare än vad jag gör med min gamla. Glad Amanda och Vicki med fler?

RSS 2.0

Ditt innehåll här…