Snygg datorn

Kolla hur mycket snyggare datorn blev med Windows 7. Och min bakgrund är s n y g g!!!

Superbra med klocka och väderleksrapport ;D


Valborg!

Som sagt så var jag på stan med brudarna! Käkade lite på "Subban" sen gick vi lite på stan. Jag hittade en rätt snygg sån där jacka som jag vill ha så jag köpte den. Kom iallafall inte hem tomhänt :) Nu återstår bara ett problem, vad ska jag ha på mig ikväll?

Har någon aning om vad det är för fel på min blogg då texten ibland är Times New Roman och sedan en annan?
Jag har inte ens valt Times i min stilmall, så jag förstår inte varför den dyker upp ibland...Om du vet vad felet är, säg till!

Oj, här fick ni en mega bild på min fejja!

Happy!

Min dator är helt utan bilder sen jag lämnade in den för att få Windows 7. Jag älskar detta underbara väder på valborgsmässoafton. Jag har en finne som får mig att gråta. Jag har världens grymmaste brudar. Jag ska snart på stan och inhandla något nytt. Jag hatar spanska. Men annars mår jag 5 av 5! Bananaaaaaaaaaas!


Jag dödade en fågel idag!

På väg från bussen tuggar jag på ett väldigt "urtuggat" tuggummi. Har cirka 50 meter kvar innan jag kommer hem och vad gör jag? Jo jag spottar ut mitt tuggummi på marken. Jag var dessutom alldeles för lat för att plocka upp det. Så nu kommer en stackars liten fågel tugga i sig mitt tuggummi och strypas ihjäl. Jag är ingen sann djurvän. Nu ska jag gå och försöka strypa mig själv med ett tuggummi och se hur det känns. Hejdå.
Edit: Jag lyckades inte... Jag slutade inte som denna fågel, I´m still alive!

Tomprat!

Kan den här dagen ta slut snart? Tur att de två plågsammaste ämnena är avklarade, snart. Imorgon åker jag in till skolan på morgonen för att vara på världens tråkigaste lektion. Det kan stavas till s p a n s k a. Efter det ska vi se en hemsk dokumentär på samhällskunskapen om en flicka som blivit våldtagen. Och efter det får jag helg !
Blir alltså en väldigt kort skoldag och efter det far jag, Vicki, Fia och Johanna till stan och käkar och handlar lite. Blir nog kanon! Med tanke på att det är valborg imorgon kommer jag, mamma, Anders och syrran att käka hos Sandows och sedan drar jag förmodligen ut någonstans. Hoppas på en trevlig kväll!

Med tanke på att jag egentligen inte har någonting att skriva om blir det mest bara en massa tomprat. Så jag kanske borde avsluta nu?
Eller nej just det, jag har bestämt mig. Jag ska inte köpa ett Super Nintendo just nu. Utan imorgon ska jag kika efter ännu en jacka och kanske ett par skor.

Någon jacka liknande dessa hade jag tänkt mig. Får allt se vad jag hittar för någonting på stan. 


Give me some money

När posten damp ner i brevlådan idag fick jag ett leende på läpparna. "20% rabatt på hela sortimentet på H&M". Eftersom jag är clubmedlem behövde jag bara ange en kod så skulle jag få rabatt. Awesome tänker jag, lite nya kläder!
Sen när jag sitter inne på H&Ms hemsida kommer jag på mig själv. Jag hade ju bestämt mig för att köpa ett gammalt Super Nintendo som jag spelade som en tok då jag var liten. Trodde dock att det spelet skulle vara billigt, men det billigaste jag har hittat går på 800 kronor. Så det blir inga klädköp alls. Ska försöka gulla med mamma och pappa litegrann så jag kanske får ta spelet på avbetalning.

Och då måste jag såklart passa på och fråga, har du ett Super Nintendo som du vill he iväg för en billig peng? Hojta!!!

Om du har spotify - klicka!


Då vi bodde hos mormor och morfar för några veckor sen hittade jag en bok mamma hade då hon var liten. Och inte nog med det, i boken hittade jag ett litet annorlunda erbjudande!


4 år med världens finaste!


Någon av de första bilderna på oss!


Tjugosjätte i fjärde tvåtusentio

En ny skolvecka har börjat och jag är redan less. Ett sommarlov behövs verkligen just nu! Vet inte hur jag ska stå ut de sista veckorna, men jag ska göra det på något vis. Varit ute och sprungit ikväll så nu tycker jag att jag förtjänar lite go kvälls fika. Imorgon ska jag + brudarna se 9ornas musikal. Blir verkligen spännande! Men den kommer inte bli lika bra som våran var.

För någon dag sen då jag inte hade någonting att göra kom jag och tänka på hur man var som liten. Jag var så grymt påhittig! Jag hade alltid något att göra. Vem kommer till exempel på ideén att stå och beta gräs för att likna en häst? Slutade dock med att jag spydde upp middagen...
På Fiskestigen (där jag bodde tidigare) var det alltid full rulle! Var det inte landhockey med storgrabbarna, var det "fångarna på fortet", brännboll eller kurra-gömma med dunk med resten av barnen på gatan. Varje dag var det nya aktiviteter. Var har allt tagit vägen? Om man umgås med vänner nu hamnar man ofta framför en film eller liknande. Och då man inte har något för sig sätter man oftast framför datorn. Vilket liv vi har alltså...
Om man ändå kunde köra kurra-gömma när man är 17 år utan att tycka det är för barnsligt vore det lite lättare!

Mamma har stått och strykt lite kläder och efter en bra stund säger hon " Inte så konstigt att det inte går att stryka, hjärnet är ju inte ens på " . Klyftigt mamma, mycket klyftigt!

Blev ett rätt långt inlägg, men så blir det då man inte har uppdaterat på ett tag och det får ni stå ut med.

Bad updates

Anledningen till att jag inte har uppdaterat är för att det inte går att ladda upp bilder för mig. Så jag skriver igen då det fungerar!!!

Väduren

Goda egenskaper
Väduren är en god ledare som sätter vänlighet och rättvisa i centrum. Du är utåtriktad, glad och energirik och äger en stor portion humor.
 
Mot dina nära och kära är du ömsint, mjuk och förlåtande vilket gör dig till en älskvärd person. Väduren är innerst inne mycket stolt över vem han eller hon är och vad den åstadkommer, men du skryter inte utan visar en ödmjukhet som gör dig väldigt omtyckt.
Du ger ett glatt, tryggt och bestämt intryck.
Mindre goda egenskaper
Väduren är ibland självisk och dominerande och alltför pådrivande - du kör på i ditt eget tempo. Du blir kanske också lite för frispråkig ibland.
Du har lätt för att bli sårad när du inte får igenom dina åsikter och idéer, eller då de möter motstånd. Ditt heta temperament känner många till.
Väduren har gärna många projekt i rullning, men det är kanske alltför få som blir ordentligt slutförda.
Kärlek och vänskap
För Väduren är kärlek och trohet det allra viktigaste i livet. Du är generös och fantasifull med din egen kärlek och godhet - vare sig det rör sig om en trevlig middag, en rolig present, ett vykort... Trygghet och värme är viktiga delar för dig, och du förväntar dig det tillbaka av en partner eller vän.

En underbar helg dag!

Sitter för tillfället och grillas på balkongen!
20 grader varmt och blev tvungen att använda solskyddfaktor då läpparna började svida. Alldeles för lat för att göra en ordentlig lunch så har jag just proppat i mig två supergoda mackor och läsk.



Sitter och försöker komma på vad som är det roliga med den här bilden. Men något är det !
Är det mitt märkliga leende? Eller är det för att jag ser ut att vara typ 3 år?

Hurtig-kurre!

Sitter nu och väntar på lite käk och efter det ska jag dra på mig träningskläderna, sätta igång min ipod och fara ut och springa. Egentligen har jag ingen ipod eller liknande. Men det hade varit alldeles för jobbigt att skriva "min mobiltelefon med totalt kassa hörlurar som ramlar ut ur öronen hela tiden". Dessutom lät ipod mycket fränare.

Föresten så har jag alldeles nyss fått reda på vilket sommarjobb jag kommer ha. Jag fick den första perioden och kommer då befinna mig på sandviksplan. Under den första veckan är det fotbollsskolan som gäller, där jag ska lära ungar lite fotboll. Och under de andra två veckorna kommer jag nog att måla/klippa gräset osv. Blir nog bra det där! Hoppas på kanonväder eftersom jag ska vara ute hela tiden.

Hade inte varit så dumt att ha det som förra sommaren då jag kunde njuta av hela lovet men ändå få lön för det. Dock var det ju bara studiebidraget... Om det ändå vore så lätt :) Bilden är alltså från en av alla dagar vi spenderade i Ljumviken i somras.



Svaren på frågorna / 2

Vart skulle du åka om du var tvungen att åka till ett annat land HELT ensam? - En varm ö typ :) Var som helst, bara det är varmt och det ska inte finnas massa läskiga grejor jag måste akta mig för. Sen ska jag ha lätt för att finna mat också, haha.
Vilken hårfärg gillar du mest brunt eller blont? - På mig själv eller på någon annan? På mig själv vet jag inte... Mörkt på vintern och ljusare på sommaren. Har dock aldrig riktigt blont! Om det gäller andra tror jag att jag tycker mest om brunt, fast de som är fina i "äkta" blonda hår gillar jag också. Tycker inte så mycket om "fake-blont", utan det ska se naturligt ut.
Använder du ofta högklackat? - Verkligen inte!!! Oftare på sommaren. Men jag är så fruktansvärt innåtfotad så det ser mest bara stelt och vinkligt ut. Så jag nöjer mig med kilklackar eller vad det heter.
Hur gillar du att klä dig till varadags och till fest? - Vissa dagar orkar jag ta på mig lite "mer" medan jag bara slänger på mig en mjukisdress vissa dagar. Men jag klär mig alltid i det jag tycker är skönt och ser ok ut. På fest klär jag mig väll i "något lite mer".
Hur många besökare har du ? - Sen jag bytte från devote.se har mina besökare sänkts som tusan. Men mellan 50-100/dag.
Har du sett Foki nån gång på riktigt, och vad tycker du om henne och hennes blogg? - Jag har sett henne en gång från väldigt långt håll. Hennes blogg är inte riktigt för mig, tittar mest in bilderna. Men hon verkar vara en gullig tjej och hennes stil passar henne, men skulle aldrig kunna tänka mig själv i den :)
Vad gillar du för tandkräm??
- De vanliga mint tandkrämerna typ ! Colgate och pepsodent?!
Vilken är din favorit färg och varför just den färgen? - Eftersom jag inte har någon riktig favoritfärg säger jag vitt eller svart eftersom jag oftast klär mig i det, tråkigt nog.
Vad önskar du dig mest av allt just nu? - Sommar och sommarlov! Är verkligen såååå efterlängtat. Allt annat har jag, världens bästa vänner bland annat. :)
Vilken färg är dina sockar? - Johanna, dom är faktiskt vita med några svarta blommor på typ.
Skulle du helst bo så högt upp du kan tänka dig, eller i ett trångt utrymme i resten av ditt liv? ;) - Vicki du är så jävla taskig som ställer sånna här frågor... Eftersom du skriver "så högt upp som du kan tänka dig" är jag tvungen att välja ett trångt utrymme. Lär dock få ha panik och gråta i flera dagar. Men det borde väll gå över!? För er som inte förstår så har jag världens höjdskräck och cellskräck.
Bungyjump eller fallskärm? - Jag tror faktiskt fallskärm efter många om och men... Eller jag vet inte. Men fallskärm känns som lugnare på något vis. Vet inte hur jag ska förklara. Dock skulle någon måsta putta mig ut ur flygplanet för jag skulle inte hoppa frivilligt! Sen skulle jag aldrig hoppa ensam.
Äru lite mongo eller???:S:S:S:S:S:S:S:S - Var det där en fråga eller? Och vickan, yes jag är rätt mongo :D Du lika så! Det är ju onormalt att vara normal, eller?
Knasigt minne? - Haha på slutet har faktiskt mitt minne varit helt wierd. Dock kommer jag ihåg vissa saker väldigt noga men sånna där onödiga grejor som vad jag har sagt tidigare glömmer jag bort på 3 röda.
Någon pinsam händelse? - Haha ska jag måsta välja på någon? 3 pinsamma grejor tänker jag inte nämna här, men du Vicki som har varit med en gång lär kunna gissa ut vad det handlar om. Annars händer det rätt ofta att jag gör bort mig haha! Tex då jag går och pratar med någon jag tror att jag känner. Men det är nog inte det mest pinsamma, kan inte komma på något speciellt tillfälle just nu, så jag hoppas ni nöjer er med svaret ändå.
Högsta önskan? - Att jag har kvar mina bästa vänner föralltid  :* Träffar mannen i mitt liv, får någon unge, har ett välbetalt jobb och ett grymt snyggt hus. Sedan vill jag kunna åka ut och resa ofta!

Svaren på frågorna / 1

Why not call me when party time? =(=( - Till största del för att vi inte umgås med samma människor, weste.
Har du nån kille på G? -Man vet aldrig! Nemen, nej det har jag inte :)
Vad blir det i sommar? - Blir nog sommarjobb ett litet tag, om jag haffar ett vill säga. Annars ska jag bara umgås med mina vänner. Någon tur till Avaborg är planerat bland annat.
Favorit tvserie? - Svårt att välja... De som går just nu är väll Vampire Diaries och Andra avenyn. Sen tycker jag om OC och o.t.h också.
Favorit film? - Det varierar.
Favorit tidning? - Tycker alltid skvallerblaskor är roliga att läsa. Men jag har ingen speciell favorit tidning.
Vad skulle du göra om du råkade gå naken på stan? - Haha, hur kommer det sig att man råkar gå naken på stan? Förmodligen skulle det aldrig hända så jag vet inte.
Vad skulle du göra om världen gick under och bara du var kvar? - Haha typ ta livet av mig eller något...
Vad skulle du göra om du blev gravid med femlingar? - Ingen som helst aning.. vill inte ha fem barn!
Vad skulle du göra om allt godis tog slut? - Tyvärr skulle jag väll måsta leva med det!
Vad skulle du göra om det skulle vara vinter och kallt förevigt? - I hela världen? Om inte så skulle jag flytta på en gång!
Ska du börja med innebandyn? - Som det känns nu, nej! Ska du amanda?
Kan jag följa med dej till prince nån gång eller? Absolut :) Dock har han varit öm/svullen i benet de senaste dagarna men.  
Bästa låten för tillfället? -
Memories med David Guetta och Meet me halfway med Black Eyed Peas är sköna, har dock ingen favorit låt tror jag.
Senaste filmen du såg? - Avatar. Och om ni inte har sett den, gör det!
Senaste klädesplagget du köpte? - Tror det var bikini och en bustier eller vad det heter.
Favorittröja? ;) - Min blå urmysiga tjocktröja lätt!
Favoritskor? - Just nu är det nog mina sneakers.
Vill helst åka (utomlands)?
-med vilka/vem vill du åka?
- Skulle kunna tänka mig att åka till Bulgarien igen! Får lov att välja det, för annars kommer jag aldrig kunna bestämma mig. Skulle vara urkul att få åka iväg med någon kompis som har lust att hänga på! Annars skulle jag inte säga nej till någon vecka utomlands med thaaa familyyyy.
Ha du skaffa sommarjobb?! - Jag har ansökt om det på kommunen, men vet dock inte än om jag har fått något.

Det där var alltså svaren på några av frågorna, fler kommer imorgon!




FRÅGA PÅ!


Med lite nytt på bloggen och då alla har haft en frågestund nu typ, så kan ju jag också passa på då ändå alla är igång med att ställa frågor ;) Ni får ställa vilka frågor ni vill! Tar dock bort alldeles för oseriösa. Så kom igen, kasta in frågor! Om det har hunnit blivit tillräckligt med frågor till ikväll svarar jag då. Annars kommer svaren imorgon.


svart/vitt




Gött!

Det luktar mjukglass på stan efter skolan, G på matte-provet, super soligt ute och att jag är på toppen humör idag :)  

Är jag inte för snäll?

Eftersom jag har varit så snäll mot Vicki och fixat till en blogg åt henne istället för att plugga tänka jag vara ännu lite snällare och dessutom länka till den. Så här har ni Vickis nystartade blogg!

Dessutom får ni skåda en av alla snygga bilder som togs på oss i somras.

Måndag

Nog är det typiskt... Näst intill hela förra veckan var det sol, under helgen börjar det snöa och sedan imorse då man kliver upp för att åka till skolan är det sol och 12+. Någon vill jävlas med oss.

Helg

Så fort man får helg eller lov liknar vädret ingenting, typiskt. Dock ska vi vara glada att vi inte har snöstorm, vilket jag hörde av bror att de hade i Luleå där han just nu befinner sig.

En helsjuk grej var att jag orkade med både ett core-pass och ett gym-pass idag. Imorse drog mamma med mig direkt ja hade vaknat på gymmet och just när vi skulle in igenom dörren sa Lena (core-tränaren): kom och kör core med mig, wihoo!
Jag försökte på ett smidigt och snällt sätt säga nej utan resultat. Efter en liten stund var vi nere i core-salen och jag kunde aldrig tro att det skulle vara så jobbigt ! Mage och rygg övningar i 30 min och jag kan tala om för er att det inte var de lindrigaste övningarna heller. Men eftersom det är flera andra där vill man verkligen inte vara sämst så jag fick lov att pressa mig till det yttersta. Magen värkte som jag vet inte vad, men jag klarade de där 30 minuterna ut.
Efter passet gick vi in till gymmet ändå för att köra 30 minuters kondition. Att trampa på den där cykeln och cross-trainern har aldrig känts så jobbigt som idag.
Men jag är väldigt stolt över mig själv! Jag klarade det och lever fortfarande! :)

Kvällens planer kan man stava B R Ä N N B O L L ! Taggad!
Nu tänker ni säkert : men hur ska ni kunna spela brännboll då det fortfarande är snö ute?
Vi kan allt ! Nejmen vi har faktiskt en konstgräsplan som är helt torr.

Detta är då två bevis på hur de flesta "ego-bilder" på mig ser ut. Vissa skulle väll säga att jag bara visar min riktiga sida, men...



Status: på balkongen!





En dag kvar till helg

Äntligen har vi gjort klart våra egna danser, visat upp dom och filmat den andra dansen. Kändes helt kört innan, men nu har vi äntligen gjort bort det :) Händer mycket i skolan just nu, känner ingen ork till det. Men det är ju bara cirkus 8 veckor kvar innan det efterlängtade sommarlovet börjar. Men om det blir som planerat får jag inte 10 veckors ledighet. Nej, i sådana fall ska jag arbeta häcken av mig(host) i 3 veckor. Pengar säger man inte nej till men jag tycker de där 10 veckorna går så fort ändå, behöver dom.

Måste ju ta och säga att jag är så grymt glad över vädret just nu. Snön håller på att smälta bort och imorse kunde jag till och med stå ute halv 8 på morgonen i bara linne och tröja utan att frysa. Gillas!

Kanske ska ta och börja göra klart två skolarbeten som bara ligger och väntar på mig.

För att höja "sommarsaknaden" och sommarkänslorna ännu mer dyker det upp några härliga sommarbilder från Norgeresan i somras här nedanför. Och vi ses på stan, din gamle banan!





En vit älg?


Denna bild beskriver min ridtur igår bäst. En tur på hästen med möte av älgspår och en orm.

Sommaren är påväg!

Titta vad jag hittade utanför hyreshuset idag !!! :)
Nu ska jag gå och hämta lite glass(äkta vanilj,mums) och banan för att sedan bänka mig vid tv:n för att se Andra Avenyn.



Trettonde i fjärde

Holabalola sillar och killar!
Eftersom jag fick påfyllning på mitt tidigare gymkort i födelsedagspresent kan jag inte lata mig längre. Så idag var jag där första gången på över en månad. Tränade en liten stund och såg bland annat en väääääldigt gullig dam/tant. När jag cyklade hem kom jag på att det måste vara en syn att se mig cykla. Så fort det kommer en
 vattenpöl slänger jag upp fötterna i förhoppning om att inte bli lika blöt. Nu är det lite käk som behövs i magen och efter det måste jag slänga upp matte-boken på bordet. Känns sådär lagomt taggat!


VÅR!!!








Livsnjutaren!




<3

Den som får mig att le.
Den som aldrig sviker.
Den jag alltid blir sams med.
Den som alltid ställer upp.
Den som betyder mest.
Hon, som är min bästa vän. ♥


Påsk-kärring

Hur roligt är det då mormor kommer hem till oss, pekar på påsk-kärringen vi har i fönstret och säger till mig: Jag köpte den till dig då du föddes, för jag tyckte att ni var så himla lika där upp i ögona.

För det första, vem vill höra att man är lik en påsk-kärring och för det andra var den riktigt ful... Bevis här nedanför!

Sista dagen på påsklovet

Såklart så är det bra väder sista dagen på påsklovet... Det här vädret kommer nog fortsätta på skoldagarna, känner verkligen taggen att sitta inne i skolan då solen lyser ute.
Föresten så har jag gått och blivit ljushårigare. Dock syntes det knappt på bilden!

Påsklov

Eftersom jag försöker njuta av lovet såg gott det går orkar jag inte ens sitta vid datorn, där av min dåliga uppdatering. Vicki som har försökt få mig att uppdatera lär gråta krokodiltårar just nu då hon läser detta (skoja).
Bjuder på en bild på mina nya skor, haha. Spännande va?

Föresten, för fler bilder från mina lovdagar hittar ni mig på bilddagboken. Jag går under det ultra-snygga namnet "soffidoffi". Så det är bara att söka rätt på mig där om ni är det minsta intresserade över vad jag har gjort på lovet.

Upprörda tankar

Jag har tagit mig en funderare och kommit på två saker som jag verkligen stör mig på slash inte begriper mig på.

• Varför måste vissa personer jämt och ständigt ha all uppmärksamhet? Är det för att personerna i fråga har väldigt dåligt självförtroende och tror att om han/hon lever om och så vidare så tycker alla att han/hon är rolig och på så sätt börjar tycka om personen så den då får bra självförtroende? Eller hur är det ? För jag skulle vilja säga att det inte riktigt blir så. Jag tror att de flesta tröttnar på sånna personer efter ett tag, om jag ska vara ärlig... Och om personer tröttnar på en så lär man inte få bättre självförtroende. Någon som hänger med och håller med? ;)

Detta är något som jag verkligen inte begriper mig på.  Till saken ---> Jag tycker det är fruktansvärt hemskt att tjejor i min systers ålder (13-14år) sitter på till exempel "Chat-Roulette" och viker ut sig för gubbar/killar. Är det också ett bevis på dåligt självförtroende? Att man lixom söker bekräftelse eller något. Hur kul är det att veta att gubben/killen vid den andra datorn sitter och runkar åt dig då du sitter i din webb och trycker upp och visar brösten? Inte det minsta skulle jag vilja säga. Fast vi alla är olika, vad vet jag? Du kanske tycker om det? Det här handlar såklart inte bara om de i 13-14års åldern, utan jag gav bara ett exempel. Varför hålla på sådär för en bekräftelse av ett stackars litet pervo som sitter och tittar på dig?

Här får du en grej du inte väntat dig!


Magnus, Sofia, Pontus och Hanna hade faktiskt rätt då de gav mig den här påsen.
Jag förväntade mig faktiskt inte ett par örhängen, muffins-bok, söta bakformar och en bakduk.

Testat nya kameran!

Idag har jag sprungit runt som jag vet inte vad och fotat allt möjligt. Slutade i ett par bilder. Några av dom får ni se här nedan.

Det nördade sig framför datorn och tv-spelet på morgonen.


Och min syster hade inte mer att göra än att sitta och fula sig i sin tandställning.


Fruktskål. Bananerna ser ovanligt glada ut för att vara så bruna.


Imorse då jag vaknade såg träden rätt märkliga ut, tvungen att fota.


Och eftersom mamma hade planerat att äta middag hemma igår så hade vi himla mycket mat över så vi bjöd hit mormor och morfar också. Jag hade ett märkligt leende på läpparna och en fet överarm. Syster drog någon snygg "mat-posé" där också ser jag.



Hittade en inställning på kameran som man skulle använda då man skulle fota mat, såklart var jag tvungen att testa.



Efterrätt blev någon hallonpaj med riven choklad + bullar. Gott!




Super-Lördag!

Min dag och kväll har varit hur rolig som helst! Imorgon kommer jag deffenitivt ha träningsvärk i magen efter allt skratt.
Började med att släkten på mammas sida överraskade henne med bowling. Sedan bar det av hem till mormor och morfar där det var lekar, mat, mat, mat, champagne + lite paketöppning som gällde. Fick mig lite presenter jag också eftersom de är borta på Måndag då jag fyller år. Längtar till imorgon då jag ska testa min nya kamera :) Är sååååå glad!
Hejdundrans mycket godis har vi också fått ! Bäst jag sätter mig och börjar tugga i mig lite nu.


My love boy

Hihi, om ni läser min blogg får ni faktiskt stå ut med att jag lägger ut bilder på min älskling ibland

Ni kanske tror att han försöker bita mig eller något. Men så är inte fallet. Utan han kan nämligen "Puss" på kommando och putar sådär med läpparna/mulen och puffar till en i ansikten.



Shopping

Likt en modebloggare som jag är får ni lite smakbitar på några av sakerna jag handlade i tisdags.

De enkla gladiatordojjorna jag fick från H&M för 98kronor.


Ögonskuggorna + diplinern. Skuggorna gjorde sig inte alls bra på bild. Den ena ser
ju typ beige/gul ut och den andra ser alldeles rosa ut.


Detaljer från min nya stora väska. Den är mkt mkt mkt snygg i verklighet.


Andra dagen på påsklovet!

Just nu är jag så förbannat less på detta väder. På påsklovet ska det vara sol hela tiden!
Känner mig faktiskt jätte taggad till att fara till hästen idag. Sedan måste jag dessutom klippa mig. Vill inte vill inte vill inte. Men håret är så fruktansvärt nött, så det behövs verkligen.
Egentligen hade jag ingenting vettigt att säga så vi avslutar här.

Årets första cykeltur!

Imorse bestämde jag mig en gång för alla att skotta fram Skeppshulten. Det var en tuff match men det gick!
Efter det for jag, Johanna och Sandra ut på en cykeltur som bärde av mot Obbola där vi tog en fikapaus med varmchokla osv. Sedan begav vi oss hem. Väl hemma satt jag och ruttnade så jag bestämde mig för att sätta musiken i öronen och fara ut på en tur till. Nyss hemkommen sitter jag och väntar på tacon som vi ska äta till middag, smarrigt.



Mega bilder!!!

Min feta kissemiss Cruella ville hälsa!



Funderingar

Måste börja med att säga att det känns så grymt skönt med lov! Dock kunde det ha fått varit bättre väder...Men snön smälter, äntligen.

Tidigare nu på morgonkvisten försökte jag nå en sladd med min arm. Sträckte på den allt vad jag kunde, men det hjälpte inte. Fick en snilleblix och bytte arm i förhoppningar om att den armen skulle vara längre, det var den inte?!
Slutade med att jag fick gå runt hela(lägg märke till hela) bordet för att ta sladden.


Något som jag har tänkt på väldigt ofta då jag är ute och rider är att människor verkar ha fördomar mot vanliga tjejer. Det jag menar är att då jag rider säger näst intill alla Hej med ett leende på läpparna. Skulle jag komma gående utan häst är det inte ens en fjärdedel av de personerna som skulle heja. Tydligen ser jag mer skräckinjagande ut utan häst, eller något..

På fyra ben går den som jag gillar allra bäst,
gillar, gillar, gillar allra bäst!
Jag sitter på hans rygg för han är min lilla häst,
är min lilla häääst!


RSS 2.0

Ditt innehåll här…