Inte illa

Nu ska jag och mamma götta oss framför tv:n. :)


H a p p y

Jag har världens bästa vänner, världens bästa pojkvän, världens bästa mamma&pappa, världens bästa syskon, världens bästa häst. Vad mer kan jag begära? ♥ Jag älskar er.

Grimma

Då jag var i stallet för någon dag sedan sprang jag omkring och fotade en massa onödiga saker.
Som ett exempel, hästens grimma och grimskaft.

Resultat

En lite bättre bild på hur håret till slut blev. Trivs med det nu!


Butterfly

Varit på fotohumör sen jag kom hem från Avaborg. Igår tog jag med mig kameran och fotade en massa då jag var i stallet och idag har jag redan hunnit vara ute två gånger och fotat. Är nöjd med rätt många bilder. Fast på några är det alltid små saker som jag stör mig på... Måste börjar titta omgivningen mer då jag fotar. Men hur lätt är det då man ser en fjäril sitta still i några sekunder!? Hur som helst, en annan grej jag stör mig på är blogg.se. Bilderna blir inte till rättvisa. De blir för små för att man ska kunna se det fina i dom, tyvärr.


2010-07-29





Tattoo



Fick mig en liten överraskning då jag kom till pappa för att be honom hjälpa mig att pumpa cykeldäcket. Han hade nämligen tatuerat in våra barns namn på bringan. Bilden gör verkligen inte tatueringen rättvis, men den får duga. Han gjorde den i tisdags och ville överraska oss. Och han lyckades, blev verkligen överraskad då jag märkte den. Det här blir alltså hans 6 eller 7 tatuering.


Samma låt olika artister

Poison - Every rose has its thorn


Miley Cyrus - Every rose has its thorn

Prästkrage & gammalt hus




Hemma igen

Som sagt så for jag och älsklingen till mormor och morfars stuga från Måndag till idag. Snällt av de att låna ut den till oss. Tyvärr var vädret inte så jätte roligt, men vi hade det mysigt ändå. Lagade middag tillsammans, bastade litegrann, hade mysiga filmkvällar och de få stunder då solen faktiskt dök upp så spelade vi lite badminton.

 

 

 

 


Bye bye

Nu ska jag packa ihop det sista, käka lite frukost och klä på mig, sedan hämtar jag upp grabben så tar vi mopeden till mormor och morfars stuga. Vi blir där till på Onsdag om vädret är någorlunda ok. Så vi ses då jag kommer hem! :)

Spelkväll @ my place

Lite bilder sen igår då jag, Vicki, Fia och Emil hade en hel spelkväll hos mig. Trevligt trevligt!
Ja ni ser ju vilka som vann och vilka som förlorade.
Här får ni även en liten inblick på hur mitt hår ser ut just nu. Tur har jag eftersom jag kan ha både mörkt och ljust hår.






De senaste dagarna kort

Istället för att sitta vid datorn dagligen för att blogga har jag försökt njuta så mycket som det bara går av sommarlovsdagarna med mina underbara vänner och pojkvän. ♥ Så ni förstår att uppdateringen inte har varit på topp. Det har hänt en hel del plus och minus under tiden som jag inte hunnit berätta.
• Jag har hunnit med att lega på stranden och solat.
• Kramats massor med min pojkvän.
• Shoppat upp typ alla mina pengar...
• Jobbat åt min bror nu då han är borta. En extra slant på nästan 4000 är inte helt fel.
• Haft en spelkväll @ my place.
• Färgat håret 3 gånger på 2-3 dagar. Äntligen har jag blivit nöjd och mörkhårig är jag!

Blablabla, nu får det räcka för ikväll. Bilder och annat kommer upp senare! Nu ska jag sova eftersom jobbet kallar kl 10 imorgon.

Can kill to get my hair back

Jag skulle aldrig ha gett Vicki och Fia en andra chans att färga mitt hår. De skulle färga min utväxt. Jag blev jäääätte blond uppe på skallen och min vanliga färg på det andra håret. Det var bara att färga över med en brun färg. Och just nu ser det förjävligt ut. Typ grått!? Det är så illa att jag går omkring och är sur och otrevlig mot allt och alla pga av mitt hår. Och igårkväll då jag skulle sova hade jag tårar i ögonen. Det här är inte jag!
Måste vänta till jag får lönen, så ska jag gå till en riktig frisör tror jag.


Som det ska vara... :(


Kanske det andra misslyckandet

Ikväll ska Vicki och Fia färga mitt hår. Vi får se hur det går och vad vi ska hitta på. Men förra gången kom jag ut ur duschen och såg ut som ett morotshuvud, så jag är faktiskt lite orolig. Dock får jag skylla mig själv som ger mig in på detta. Med min konstnärliga sida försökte jag på något vis knåpa ihop en bild på hur min hårfärg ungefär såg ut efter förra misslyckandet. Borde jag vara orolig inför kvällen?


I will fight for you until the end



About me

- En av mina största önskan är att vara bra på att sjunga.
- Jag är släkt med Melissa Horn. Absolut inte nära släkt. Men ändå.
- Jag och min pojkvän har varit tillsammans fram och tillbaka i 6-7år. Då vi var mindre var förhållandet mycket oseriöst. Vi gjorde slut och blev tillsammans hur som helst. Nu har vi mognat och likaså förhållandet. Det tog slut i September förra året och vi tog en paus ifrån varandra men hittade tillbaka igen och har nu varit tillsammans i två månader. Och jag kan säga er att det är bättre än någonsin förut. Jag hoppas verkligen det här håller i sig. För det är precis så här jag vill ha det. ♥
- Prince (hästen) är 27 hela år. Men pigg som en 10 åring!
- Jag är bara 156,5 cm lång.


Vad jag gjorde ikväll

Kvällen började med att jag och Malin åkte till Konsum för att köpa lite gottistottis. Sedan åkte vi hem till henne, satte oss i det soliga uterummet och proppade med godis och lyssnade på musik. Super mysigt. Efter det var det lite pilkastning som gällde och efter det dök Oskar och Nyman upp och vi bestämde oss för att ta en bil tur. Trevligt avslut på helgen!




Åsele-marknad

I Lördags morgon for jag, älsklingen och hans päron till Åsele för att gå på marknaden. Tyvärr kunde varken jag eller grabben hitta något, förutom munkar. Så efter att hans mamma och pappa hade handlat klart begav vi oss till hans farmor och hennes mans stuga för att äta middag. Jag lovar er att det var den största stugan jag någonsin har sett. Jag gick typ vilse där inne. Här nedan kommer en bildbomb från Åsele och då vi kom hem och var påväg till Statiol där jag fotade lite blommor.

I älsklingens farmor och hennes mans stuga utanför Åsele.




Tillbaka hemma, påväg till Statiol för lite götta.



Jag behöver er hjälp!

Som sagt var jag upp till stan idag igen. Och jag slapp slösa egna pengar. Jag köpte bara ett par jeans-tights och eftersom både jag och syrran kan använda dom så betalade mamma igen mig :)
Och dessutom när jag kom hem fick jag några nödvändiga saker av mamma. Hon hade beställt 3 par trosor och 2 par bh:ar. Hon hade också skickat efter en gullig/fin klänning till mig och syrran.
Helt perfekt ! Fick mig 4 nya olika grejor idag utan att betala en krona själv.

Ikväll är det bad som gäller och sedan åker vi till Åsele klockan 11 imorgon bitti.

Hjälp mig!
När jag fyllde år i April fick jag mig en riktigt bra digitalkamera. Men nu har jag tappat en massa inspiration. Och jag vill fota, men jag vet inte vad jag ska fota. Någon som har något tips? För på slutet har jag bara fotat blommor, sometimes. Men jag börjar tröttna på det så nu vill jag hitta något annat att fota.

Long time ago

Det var ett bra tag sedan jag skrev här. Har helt enkelt inte haft tid eller lust. Under de soliga dagarna har jag, Vicki och Fia för det mesta legat i vattnet. Riktigt skönt har det varit!
Upptäckt att det inte alls är bra för mig att vara på stan med de två brudarna... Mina jobbpengar kommer ta slut på en gång. Igår kom jag hem med 2 t-shirtar, 1 tjocktröja, en väska och ett par solglasögon. Tur det var på rea.
Och idag ska vi tillbaka till stan tvärt så jag lär väll komma hem med ännu fler kassar då. Nej, får ta mig i kragen och inte köpa mer eftersom jag åker med pojkvännen och hans familj till Åsele-marknaden imorgon.

Fult att man ser handen i solglasögonen. Enda dåliga med pilotglajjor ;)


Prince ||





Sol & bad

Jag har typ ingenting att säga, förutom att jag njuter av att vara ledig, älskar solen och har badat lääääänge idag.

LOVE

Eftersom Maria var och fotade mig och Prince i Onsdag lär det dyka upp en hel del hästbilder ett tag fram över. Ni som inte är ett dugg intresserade får försöka överleva ett litet tag. Såklart blir det annan bloggning också.

Edit: Upptäckte just att bilderna blir himla mycket sämre här på blogg.se. Trist. Men det får duga.



Pink flowers



Go frukosten!


Gamla godingar!

Corona - The rhythm of the night


S.O.A.P - This is how we party


Los del Rio - Macarena


Rednex - Cotton eye joe


Spice girls - Wannabe


Loona - Bailando


Aqua
Barbie girl

Doctor Jones

My oh my

Roses are red


Markoolio
Millenium 2

Gör det igen


Nordman - Vandraren


Torsdag morgon


Vaknar kvart i 9 av en jätte läskig dröm, kliver upp, äter jordgubbar till frukost och ska alldeles strax ut i solen för att förhoppningsvis få lite färg. Vad ska du göra idag?

Måste bara säga att jag inte är lika blek som på bilden. Den är gammal.


Summer day

Igår morse åkte jag till Malin där vi gjorde milkshake och lyssnade på musik. Senare på dagen dök även Vicki,Fia och Tobias upp. Trevligt!



Riktig sommarkväll

Det var jätte fint väder ikväll så jag och Vicki passade på att gå ned till Ljumviken där jag fotades lite osv. Klockan var runt 9 och jag sprang omkring i t-shirt och tights. Satt dessutom i vattnet som inte var det minsta kallt. Perfekt sommarkväll!

Måste fråga er en sak. Ser mina redigerade bilder helt psyko ut på era datorer? Sett att på både mormor&morfars, mammas och pappas datorer ser mina bilder heeeelt annars ut än för mig. Måste vara skillnaden på färgen i skärmen eller något. Trist att bilderna som ser bra ut på min dator ska se för taskiga ut på andras.




one thing to tell

Haha det hände en lite komisk grej då jag och Emil var på Strömpilen igår. Vi gick in på Expert där ett rullstolsburet par var.

Killen: Är du klar här inne nu?
Tjejen: Ja
Killen: Jamen då GÅR vi då!


Lite hemskt att jag tycker det där var kul. Men kunde inte låta bli!

Första lediga måndagen

Jobbigt... Så fort jag sover ensam vaknar jag runt 8-9 på mornarna. Med älsklingen sover jag lätt till halv 12.
Hur som helst, imorse då jag vaknade gick jag ut för att städa pappas bil. Dammsög, dammade och polerade. Som ersättning är han just nu ute och fixar lite med min moped och sedan ska jag få en prenumeration på en tidning. Inte helt fel.

Imorgon ska jag och brudarna iväg och se den nya Eclipse på bio. Det sägs att den är bättre än de två andra filmerna. Hur bra är den inte då? Det återstår att se imorgon.

Bild: Google

Shopping!

Igår var jag och mina flickvänner på stan. Hem fick med mig ett par solbrillor, 3 par trosor, en ny tungpiercing och en fotlänk som jag klev sönder senare på kvällen.


haha, fet katt i bakgrunden!

Igen igen igen igen!

Efter tre veckors sommarjobb fick vi en välförtjänt avslutning. Imorse stack vi iväg till Ekorrsele där vi fick åka forsränning och gå en hög-höjds-bana. Kunde nog inte bli en mycket roligare avslutning! Adrenalinet pumpade på som aldrig förr då vi gav oss in i de kraftiga forsarna. Något jag verkligen vill göra om.

Jag och Alfred var rätt snygga i våtdräkterna.

Såg att hög-höjds-banan såg rätt mesig ut på bilden. En helt annan sak då du står vid den.

Upptäckte ganska snabbt att det där inte riktigt var min grej och fegade med linan istället.

Fuldans!

http://fuldans.se/?v=mdkalszuie

haha , bestäm vad jag ska göra med benen/armarna


2010-07-01

Nu är fotbollsskolan slut för den här gången! Varit lärorika veckor där jag har fått träffa trevliga ungar och andra ledare. Varit med om mycket som att barnen kissat på sig, petat näsan, klängt på en och allt möjligt. Varenda en är charmig på sitt vis! Gulliga och roliga kommentarer har jag också fått höra. Till exempel : Imorgon ska vi först börja åka från Sverige till Stockholm sedan kommer vi att komma till en Statiol-mack där vi ska tanka och sedan ska vi åka uppåt igen. Igår avslutades dagen med en match mellan oss ledare och barn och sedan vattenkrig.

H a p p y ! Fått Photoshop cs5 :)

Sista gänget vi hade. Pojkar -03

Vi ledare: Andreas, Alfred och korta jag.
Stående barn: Viktor, Vilmer, Melker, Max, Eliaz, Albert, Kristoffer
Sittande barn: Fabian, Elias, Anton, Axel, Walter, Linus, Hugo

RSS 2.0

Ditt innehåll här…