Plask

Några bilder från Lycksele.



!

Apologizing does not always mean that you are wrong and the other person is right. It just means that you value your relationship more than your ego.

Jag ger upp...

Det var för kallt och blåste för mycket. Gick inte att sola.


Start på ny vecka

Anledningen till denna dåliga uppdatering beror på att jag har tillbringat helgen i Lycksele. Bilder kommer dyka upp senare i veckan. Det är en ny vecka på jobbet nu som har börjat väldigt bra. Jag jobbar till på torsdag och på fredag har vi någon rolig avslutning som vi inte får veta vad det är, sedan får jag sommarlov på riktigt. Och gud vad jag ska njuta innan skolan (så kallade h-vetet) börjar igen.
Nu ska jag sätta mig på balkongen i bikini, med super bra musik och något gott att dricka i hopp om att få lite färg på kaggen iallafall. Ha det bra så länge!

Inte illa

Efter en jobbig och lång dag väntar jordgubbar och grädde.

Natthumor nanting


More dead than alive

För er som inte vet så är ju jag fotbolls-skole-ledare under de tre första veckorna av sommaren. 1 vecka har gått med förberedelser och 3 dagar har gått med barnen. Och jag kan konstatera att jag är helt D - Ö - D efter de här 3 dagarna. På ett sätt är det kul och på ett sätt vill jag bara gräva ner mig. Dock får man vara med och höra en massa roliga kommentarer och annat. Tex: Jag blir som inte sur, jag blir arg.
Då kan man fråga sig, vad är skillnaden? Kan någon berätta för mig?

Här nedanför bjuder jag på ett snyggt face och en lite för stor "jobb-outfit". Och jag
vet att min utväxt inte är att leka med. Det ska åtgärdas snart!


5 totalt oviktiga saker om mig

- Ser totalt värdelöst, ändå är jag kass på att använda mina linser och glasögon. Använder dem näst intill aldrig.
- Kräver förändringar. Hatar att se likadan ut i tex håret under en längre tid. Ändå är jag oftast för feg för att våga testa något nytt så det blir ofta så att jag ser likadan ut under en lång period.
- Min 3 år yngre lillasyster är längre än mig.
- Då jag är på stan hatar jag då folk blockerar vägen och går i en takt som går att jämföra med en snigels.
- Jag hatar att promenera. Helst med Vicki och Fia. Kanske beror det på att de sätter av i en racer-takt som nästan är omöjlig att hänga med i. Man kan typ se mig komma där bak halvjoggandes för att de inte ska traska ifrån mig.

Nu fick ni en bild på mitt självfall också. Håret är helt ofixat. Förutom att jag
ruffsade till det lite och satte fast ett hårspänne i luggen.

Kissemiss

Detta är en av de nya stallkatterna. Två små söta kattungar som kommer jaga möss och fåglar i stallet. Barnen på gården har döpt dem till Smejlis (den grå på bild) och Groggi (finns inte på bild). Bilderna är fotade med Vickis superkamera. Visst är den supersöt? Den andra som är svart är minst lika söt.


I can´t live without you


Efter 4 år tillsammans kan jag inte se mig själv utan dig.  Lämna mig aldrig. ♥


Sorgligt

Som några av er kanske redan vet så har jag gjort ett omval om vilken linje jag ska gå. Har gått friskvård i ett år nu men tillsammans med 94erna gjorde jag ett omval nu i vår. Valde frisör som första handsval förra året men lyckades inte ta mig in. Så nu har jag valt om frisör på ett antal olika platser i hopp om att ta mig in någonstans. Då jag valde detta kändes det som det enda rätta. Jag har alltid tyckt om att göra olika frisyrer och annat, så vad passar mig bättre?
Men ju mer tiden går dessto räddare blir jag.
Tänk om jag får hem ett brev på posten där det står att jag kommit in i Skellefteå tex!? Är jag redo att flytta? Flytta från min familj, mina vänner och allt annat jag har här hemma... Och jag har trivts jätte bra i klassen jag har haft nu i ett år så jag vill verkligen inte lämna någon av dem. Visst skulle jag kunna åka hem varje helg osv, men det är ändå något som skrämmer mig. Ingenting säger att jag kommer in på linjen och att jag behöver flytta, men om. Det är ändå mitt liv och kanske min framtid vi pratar om. Så egentligen borde jag ta chansen om jag väl får den. Det är ju bara tre år. Då jag ska öppna det där brevet där det står om jag har lyckats ta mig in eller inte kommer jag vara så grymt nervös. Nu ska vi inte dra för snabba slutsatser. Vi får vänta och se vad som händer...

20.05

Efter att jag och killen gjorde ett tappert försök att laga min cykel idag satte jag mig ned och knåpade klart min header och sedan for jag och systeryster till HP för att käka lite food.

Det är såhär headern kommer att se ut ett tag fram över. En fråga till er, ser det ut som att mina bilder är för stora på bloggen? Sticker de liksom in i menyn? För jag har upptäckt att det ser ut så på mammas och pappas dator men inte på min egna. Tacksam för svar!

Sitter och väntar på att det här regn-ovädret ska lugna ner sig lite så jag kan ta mopeden och köra till Emil där natten kommer spenderas. Imorgon åker jag och Vicki till Obbolamarknaden om vädret är någorlunda ok.

Bjuder på en bild jag tog för inte så länge sedan. Ikväll gör jag reklam för mammas smycken som hon säljer. Ett halsband runt halsen och ett armband med berlocker runt handleden.

Kissies dans!

Haha här är låten Kissie medverkade i. Korta rosa hotpants och svart BH.

Förändring

Har suttit och knåpat ihop en header på bara en liten stund. Har tidspress på mig, så jag slänger in denna till vidare. Fixar till den så fort jag har tid.

Nu ska jag duscha och sedan fara till Amanda där det blir tjejkväll. Hoppas på att få en riktigt trevlig kväll!

haha!


Mina två bästa, samtidigt!

Halva veckan har gått och snart är det helg, skönt. Efter jobbet drog jag med Vicki-picki-pö som fick rida ponnyn. Gick alldeles utmärkt! Nu efter jag har duschat ska vi köpa något gott och sedan sätta oss någonstans.

Vet fortfarande att bloggen ser för taskig ut, men imorgon kväll ska jag nog försöka ta tag i det hela och knåpa ihop en ny header bland annat. Så håll ut till dess, pls.

På köpet får ni en bild på mig och Puss-Prince. Och för er som inte vet så kan han faktiskt pussas på kommando. Mitt face går ju dock att prata om. Love my boy ♥ 

Ändringar ska det bli!


Vet att bloggen ser förj*vlig ut just nu och jag lovar att fixa till det. Men orkar verkligen inte just nu.


15 juni


Sommarjobbet är slappt, denna vecka iallafall. Vi får mest sitta och lyssna på hur en ledare ska vara och göra lite samarbets/ledar-övningar som vi sedan kan ha fördel till då vi skriver CV sedan, kanon. Senare i veckan ska vi börja planera inför de två kommande veckorna där det är fotbollsskolan som gäller för hela slanten. Hoppas på bra väder så man slipper stå ute i regnet och lira fotboll med barnen.

Jag har börjat spela "Happy Pets" på facebook igen om ni nu vet vad det är. Anledningen till detta är att jag har upptäckt att det går att köpa en häst. Den billigaste hästen jag har hittat går på 35795kr och jag har just nu bara 1763kronor. Så jag lär måsta spela ett tag för att tjäna så pass mycket pengar.

Bilden har ingenting med inlägget att göra.
Från sommaren 2008.


Okej att våldta tjejer med kort kjol?


Idag på sommarjobbet diskuterade vi det här om hur vi tjejer blir behandlade och då man tänker efter så blir vi för det mesta nedtryckta. Vi får mindre lön, inom sporter får vi mindre betalt, vi får inte ens tacklas i hockey och det finns ett brännbollsrack kallas "kärring-trä". Och då vi våldtas ställs alltid frågorna "Var du berusad?" och "Vad för kläder hade du på dig?". 1978/1979 blev det förbjudet att våldta sin fru i Sverige.
Nu skrev jag bara några saker som tyder på att vi ständigt blir nedtryckta. Jag tycker detta är helt sjukt! Tycker inte du?


!


Detaljer från brors student






Puss!

Känner att jag är lite off här just nu. Men sitter inte så mycket vi datorn under helgerna. Så alla bilder från studenten och avslutningen kommer upp senare. Till vidare får ni nöja er med en bild på mig och grabben. ♥


Avslutningsdagen!

Helt död efter en hel dag på avslutningar och studenter!
Började med att jag åkte till min egen avslutning imorse. Fick betygen och sedan var det underhållning i aulan. Det var en kille och två tjejer som gjorde en grym dans efter Michael Jackson och mycket mer. Sedan var det lite kort som togs och efter det började vi promenera in till stan där mamma hämtade mig. Vi for till Draggen där min bror tog studenten. Och jäklar så glad han såg ut att vara! Kan inte göra annat än att längta till det är min tur. 2 år kvar...
Hur som helst, efter att vi hade kikat på alla studenter for vi hem till en lokal här i Holmsund och hade lite partaj. Skålade för Matte och åt tillsammans med hela släkten!
Nyss hemkommen så har jag laddat upp cirka 200 bilder på datorn som kommer dyka upp allt eftersom.

Kvällen kommer spenderas i stan med mina brudar så vitt jag vet. Så ha det så bra till vidare!
Sommarlov ♥

Har velat haft detta armband med massa berlocker från smyckena som mamma säljer och äntligen fick jag det. Fick det som en examens-present av mami. Tack! Och då jag känner för det kan jag köpa vilka berlockers som helst och hänga på.

Old friends

Ibland behöver man träffa gamla vänner för att "återuppliva" och prata om alla gamla minnen. Eftersom man träffs mycket mer sällan nu så har man så mycket att berätta för varandra. Även fast man inte träffas så ofta så vet man att ens närmaste gamla vänner alltid ställer upp för en om det behövs. Varför jag pratar en massa om detta är för att jag under den här veckan har träffat en hel del vänner som jag inte träffat på väldigt länge. Amanda, Malin, Tobias och Robin bland annat. ♥

Igår var jag ute med Malin(som är på bilden) hela kvällen och vi hade en hel del att prata om. Sånna här kvällar behövs verkligen ibland. Skit kul!
Malin var en av mina absolut bästa vänner då vi var yngre. Vi bodde på samma kvarter och gjorde allt tillsammans. Då våra andra vänner inte ville bolla stod vi två ute på gatan hela dagar för att slå nya rekord med fotbollen. Vi var de som jämt spelade landhockey eller åkte skridskor med min bror och hans kompisar. Vi hade aldrig tråkigt och vi tog det aldrig lugnt. Varje dag efter skolan gjorde vi något och varje kväll lekte alla kvarterets barn lekar. Om det inte var "Fångarna" var det Kurra gömma, tagen, brännboll, landhockey eller något annat. Vi höll ihop flera år med till slut började vi glida ifrån varandra mer och mer och jag flyttade från gatan. Fortfarande håller vi kontakten och det är jag glad över. Jag vet att Malin alltid kommer ställa upp för mig och jag hoppas att hon vet att jag gör detsamma. Jag älskar dig darling!



Walk straight for a final solution


Strålande

Eftersom jag var ledig i dag spenderade jag dagen här hemma. Började med att jag vaknade halv 11 och klev upp och såg några OTH-avsnitt. Har sett klart hela första säsongen så nu har jag bara 5 kvar.
Efter en stund började solen lysa in på balkongen så jag gick ut med en drink i handen för att sola, fixa naglarna och lyssna på musik. Skön dag!

Det återstår att se vad kvällen har att bjuda på.




Hade det något skönt på balkongen idag!


Måndag

Dagen började med brännbollsturnering på Mariehemsängarna. Satt i publiken men ångrade mig att jag inte hade anmält mig. Hade varit grymt mycket roligare att skjuta och fånga bollar än att sitta på sidan och huttra. Men men, senare gick jag, Vicki och Fia in till stan (skiiiiiiiiiiit långt) och käkade strips. Sen mötte jag upp Amanda för att promenera på stan. Med mig hem fick jag ett par ljusa jeans, en blus aktig grej och ett par skor. Skorna ser typ exakt ut som mina basketskor (eller vad det kallas) som jag har nu, förutom att dessa är låga. Ville ha blåa, men det fanns bara vita i min storlek så det fick duga.

En stooor bild sen idag. Mitt hår ser lite orange ut med en fin utväxt..

Onödigt

Sitter hemma hos grabben som lirar lite guitar hero medan jag kollar Onödig Fakta. 
Senare ska vi laga kött och klyftpotatis till middag. ♥

- En blåvals penis kan bli upp till 7 meter lång.
- En åsnas ögon är placerade så de ska kunna se alla 4 fötter samtidigt.
- Världens mest kända ord är okej. Världens näst kända ord är coca-cola.
- En ko producerar 60 liter saliv på en dag. Vi producerar 1-2 liter.
- Adolf Hitlers mamma funderade allvarligt på att göra abort, men doktorn övertalade henne att inte göra det.
- En kvinna använder i snitt 6 kg läppstift under sin livstid.

Balen 2010

Igår var vi och tittade på min bror och hans kompis som skulle på balen och på torsdag blir det student-firande för honom. Gud vad jag längtar till det är våran tur! Bara 2 år kvar...

De var väldigt fina och anlände i en grymt fin bil också. ;)


Hajk-bilder






Borta bra men hemma bäst!

Helt döda efter hajken är vi äntligen hemma! Igår runt halv 4 anlände jag till Holmsundsvägen igen efter 3 dagar ute i skogen. Något jag gjorde då jag kom hem var att ställa mig på vågen för att veta hur mycket min väska vägde. Jag har alltså gått omkring och bärt denna ryggsäck på 25 kg i mer än 1,5 mil. Bra gjort!
Ska vila upp mig riktigt i helgen!

Vi har gjort om lite i rummet hos pappa och mer förändringar skall ske :) Jag har hur som helst varit duktig så jag har städat ur hela garderoben och en hel del kläder skall skänkas bort. Tapetsering osv skall det också bli.

Bilder från hajken väntas... Kom tillbaka lite senare:)

RSS 2.0

Ditt innehåll här…